Finans ve bankacılık devleri Ethereum’u seçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Finans devi Microsoft, bankacılık devi JP Morgan Chase ile Quorum Blockchain teknolojisini geliştirmek için ortaklık yaptı. Microsoft’un Azure bilgi işlem servisi aracılığıyla kullanılabilen Quorum, JP Morgan için Ethereum’un kurumsal versiyonu ve bankalar arası ödemeleri güçlendirmek için tasarlandı.

Microsoft ve JP Morgan Chase Ethereum’la güçlerini birleştiriyor

Ortaklık JP Morgan Azure Blockchain Hizmeti yoluyla kullanılabilen ilk dağıtık defter platformu yapar. Microsoft ve JP Morgan müşterilerine bulutta ölçeklenebilir Blockchain ağları kurma ve yönetme yeteneği verecek.

Platform birlikte, tüm sektörlerdeki kurumsal işletmelerin odaklarını altyapı yönetiminden uygulama geliştirmeye kaydırıp sonuçta dönüştürücü işletme değerini arttırmasını sağlayacak. Müşteriler, Azure Blockchain Hizmeti ile etkinleştirilen düşük maliyetlerden, basitleştirilmiş dağıtımdan ve yerleşik yönetişimden yararlanırken ağlarını hızla büyütebilecekler.

Ekim ayında şirket, Quorum’un Ethereum ağındaki altın külçelerini esas almak için kullanılacağını açıkladı.  Şubat ayında, JP Morgan kendi stablecoin’i JPM Coin piyasasa süreceğini açıkladı. JPM Coin’in 1:1’i ABD dolarına sabitledi. Token gerçek zamanlı işlemleri güçlendirmek için kullanılabilir.

Quorum Blockchain programlarını güçlendirmeye devam ediyor

Microsoft’un JP Morgan Chase ile olan son ortaklığı, teknoloji devi ile ABD’deki en büyük banka arasındaki çalışma ilişkisini genişletiyor. JP Morgan Blockchain tabanlı bankacılık ağlarıyla ve Facebook gibi büyük sosyal ağlar kendi kripto paralarıyla Blockchain teknolojisi ve dijital varlıkları dağıtarak finansal hizmetler sunmak için hazırlanıyor.

Quorum müşterileri için Blockchain ağları ve uygulamaları oluşturmaları için bir platform sağlamanın yanı sıra, JP Morgan ve Microsoft Blockchain programlarını güçlendirmeye devam edecek. Bunlar, Bankalararası Bilgi Ağı, JPM Coin ve Microsoft’un Xbox telif ödeme süreci gibi birinci taraf uygulamaları içeriyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin