Bu uygulama kullanıcılarını bir gecede Bitcoin milyoneri yaptı!
Bu uygulama kullanıcılarını bir gecede Bitcoin milyoneri yaptı!

Bu uygulama kullanıcılarını bir gecede Bitcoin milyoneri yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in fiyatındaki ani dalgalanma nedeniyle Coin Stats sitesi ve uygulaması sayesinde dünyanın dört bir yanındaki insanlar gece boyunca Bitcoin milyonerleri haline geldi. Coin Stats Bitcoin fiyatının 30.000 dolar olduğunu gösterdi. Bu olay, kısa ömürlü olmasına rağmen birçok insanda aynı his var…

Coin Stats’da Bitcoin fiyatı 30.000 dolar oldu

Kripto para birimi sektöründe bir web sitesi olan Coin Stats ve uygulaması, Bitcoin fiyatının %418,76 oranında artarak 30.000 dolara ulaştığını gösterdi. Bitcoin’in bu şok edici dalgalanmasının ardından Bitcoin’in piyasa değeri, 0,5 trilyon dolara (534 milyar) çıktı. Coin Stats’ı kullanan bir Reddit kullanıcısısı şu paylaşımı yaptı:

Coin Stats uygulamamın bu büyük hatayı nasıl yaptığını bilmiyorum, ancak kalbim uygulamayı açtıktan sonra yerinden çıkacak gibi oldu…

Coin Stats platformu ilk defa böyle bir hata yapmıyor. Bu uygulama daha önce piyasa değeriyle en büyük 39. kripto para birimi olan LINK’in fiyatının başka bir aksaklık nedeniyle neredeyse iki katına çıktığını gösterdi. Uygulama kullanıcıları  Coin Stats ile bağlantıya geçtiler ve verilen tek cevap şuydu:

Bunun için üzgünüz. Sistemlerimizin yanlış veri göndermesi ve bu verilerin kaldırılması birkaç dakika sürdü.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin