Devlerin sektöre girişi FOMO oluşturuyor: Facebook, kripto parası için lansman tarihini açıkladı
Devlerin sektöre girişi FOMO oluşturuyor: Facebook, kripto parası için lansman tarihini açıkladı

Facebook kripto para çıkarmaya çok yakın olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Facebook kripto para çıkarma konusunda  ne aşamada? Bu henüz net değil, ancak birkaç rapor yakın zamanda bir şeyler olabileceğini gösteriyor.

Facebook kripto para için Blockchain ekibi kurdu

Bilindiği gibi Facebook bir ay önce, David Marcus liderliğinde bir Blockchain araştırma ekibi kurdu. David Marcus, dev kripto para borsası olan Coinbase’de yönetim kurulundaki görevinden çıkar çatışmalarını gerekçe göstererek istifa etti. Ama gerçek amacının, Blockchain teknolojisini ve muhtemelen yeni çıkartılacak kripto para birimini sosyal ağ platformunda kullanmak olduğu düşünülüyor.

Facebook’un Blockchain araştırma ekibi, Stellar Kik mesajlaşma uygulamasının Kin kripto tokenini  araştırdı. Hatta geçtiğimiz hafta, Facebook’un kriptosunun yaratılması için Stellar Blockchain’in çeşitliliğini anlamak üzere Stellar ile bir araya geldiği ortaya çıktı. Anonim kaynaklara göre, Facebook’un Blockchain araştırma ekibinin faaliyetleri, diğer kripto para birimi projelerine katıldığını gösteriyor.

Bu günlerde Facebook’un kripto para çıkarmasına çok yakın gibiyiz

Ancak, Kripto Para Haber’de daha önce çıkan habere göre Facebook, Stellar ile ortak olmayacaklarını söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

Stellar ile herhangi bir anlaşmada bulunmuyoruz ve onların teknolojilerini kullanmayı düşünmüyoruz.

Bu günlerde Facebook’un kripto para çıkarmasına çok yakın gibiyiz. Bu gerçekleşirse 1 milyarlardan fazla Facebook kullanıcısıyla, Facebook kripto para birimi çok popüler olacak ve en iyi kripto paralardan biri olma potansiyeline sahip. Belki de sosyal medya devi, son zamanlarda bir gecede 100 milyar dolarlık bir kayıp yaşaması sebebiyle kripto para birimini başlatmaya karar verdi. Facebook kendi kripto parasını piyasaya sürerek kolay ve hızlı bir şekilde bunları satabilir. Buda Facebook’a milyarlarca dolar kâr getirebilir ve mevcut zararlarını  örtebilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin