Roger Ver'den olağanüstü Bitcoin Cash fiyat tahmini geldi!
Roger Ver'den olağanüstü Bitcoin Cash fiyat tahmini geldi!

Bitcoin.com CEO’su Roger Ver’den ICO açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin.com CEO’su Roger Ver, 11 Ağustos’ta yayınlanan bir videoda geliştiricilerin token çıkarmasına izin veren yeni bir araç geliştirirken yayıncısının bir ICO yayınlayabileceğini ima etti.
Bitcoin.com’un lider geliştiricilerinden Corbin Fraser ve Roger Ver, videoda Bitcoin Cash’de token oluşturulmasına izin veren Wormhole Cash protokolünün ortaya çıkmasının yeni olasılıklar getireceğini söyledi.

Roger Ver açıklamalarda bulundu

ICO’lar ve CryptoKitties muhtemelen yakın gelecekte Bitcoin Cash’e geliyor. Platformun oyun bölümü için belki kendi ICO’muzu yapabilir belki de açık bir pazardaki tokenleri geri almak için bir token çıkarabiliriz.

Wormhole sürümü, Bitcoin.com ile birlikte Bitcoin Cash’in ana destekleyici temelini oluşturan, kripto para birimi madencilik işletmesi Bitmain olarak geliyor. İlk halka arz (IPO) etme planı manşetlerde göze çarpıyor.

Birden fazla yorumcunun bildirdiği gibi bu plan, geçtiğimiz yıl Bitcoin Cash (BCH) tokenleri lehine Bitcoin (BTC)’den ayrılan devasa nakit akışı zorluklarının bir kısmını hafifletmeye yardımcı olabilir.

Hareketin, şirketin 2018 yılına kadar BCH değeri düştüğü için zarar gördüğünü öne süren ve bir IPO önergesi olan Bitmain için felaket olduğu belirtiliyor.

Blockstream CSO’su Samson Mow, Twitter’dan açıklama yaptı

Bitmain IPO yatırımcısına göre, Bitcoin için Bitcoin paralarının çoğunu sattılar. 900 $ / BCH seviyesinde, son 3 ayda yarım milyar dolar kazandılar.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin