featured

Bir iyi bir kötü… Dogecoin fiyatını kontrol eden şey ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan Dogecoin fiyatı, bir toparlanma hareketi yapmaya çalışıyor gibi görünüyor. Fiyat hacmi modeli ise oldukça anormal. Yükseliş tezinin geçersiz kılınması için hâlâ 0,069 doların kesin bir kapanış yapılması gerekiyor.

Dogecoin

Dogecoin fiyatı, geçtiğimiz haftalarda oluşan önyargıdan dolayı düşmeye başladı. Bu yüzden hedef olan 0,11 dolar seviyesine ulaşamayabilir.

Dogecoin fiyatında büyük bir soru işareti var

Meme coin’in fiyatı son zamanlarda piyasa geneli gibi düşüş eğilimi gösteriyor. Boğalar, 27 Mayıs’taki yükseliş trendinden bu yana elde edilen kazanımların yaklaşık %10’unu kaybetti. Yeni düşüş, DOGE fiyatının gidişatını alt üst ediyor. Bu da kötü şöhretli meme coin’in geleceğini çevreleyen büyük bir soru işareti yerleştiriyor.

Dogecoin grafik

Fiyat, önümüzdeki günlerde yatırımcıları şaşırtmaya devam edebilir. Hacim göstergesi çok şüpheli görünüyor. Yatırımcılar yeni bir pozisyon oluşturmadan önce haftanın bitmesini beklemelidir. Düzensiz fiyat davranışına rağmen, yatırımcıların inanabileceği bir kesinlik var. DOGE aslında oldukça akıllı gibi görünüyor. Ancak popüler meme coin’i göndermek için seçtikleri yön hala belirsiz.

Yükseliş senaryosunun geçersiz kılınması için hâlâ 0,069 dolar seviyesinin altında kesin bir kapanış yapılması gerekiyor. Eğer ayılar bu seviyeyi aşağı yönlü kırabilirlerse işte o zaman büyük bir felaket gelebilir. Bu kırılma sonucunda, 0,05 dolara kadar gerileme yaşanabilir. Bu da mevcut fiyattan %40 oranında düşüş yaşanması anlamına gelir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin