featured

Ethereum yatırımcıların yüzünü güldürmeye hazırlanıyor! Yükseliş çok yakın…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, bugün yapılan fiyat analizine göre yükselişte. 1,800 dolar seviyesi daha yüksek bir düşük seviye olarak belirlendi. ETH, şu anda bir konsolidasyon aşamasında gibi görünüyor.

1,800 dolarda güçlü bir destek gördüğümüz için Ethereum fiyatı bugün yükselişte. Bu nedenle, mevcut konsolidasyon önümüzdeki günlerde daha yüksek bir itişe dönüşmeli. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde bir yükseliş görülebilir.

Genel olarak kripto para piyasası son 24 saatte çoğunlukla kırmızıda işlem gördü. Liderler, Bitcoin ve Ethereum sırasıyla %0,43 ve %1,73 oranlarında değer kaybetti. Bu arada, piyasanın geri kalanı da benzer şekilde işlem gördü.

Son 24 saatte Ethereum fiyat hareketi

ETH, son 24 saatte 1,776 dolar ile 1,859 dolar aralığında işlem gördü. Bu da güçlü bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi %10,34 oranında artarak toplam 19,8 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri ise 221 milyar dolar civarında işlem gördü ve yüzde 17,7 piyasa hakimiyeti sağladı.

ETH 4 saatlik fiyat grafiği analizi

4 saatlik grafikte, dünden bu yana oluşan net bir temel görebiliyoruz. Bu da daha yüksek bir dip seviyesinin belirlendiğini ve Ethereum fiyatının daha da yükselmeye hazır olduğunu gösteriyor.

Fiyat, hafta sonu boyunca güçlü bir yükseliş yaşadı. ETH, 1,700 dolardaki son düşüşten 2,000 dolarlık ana dirence kadar yüzde 18’in üzerinde bir artış kaydetti.

Ethereum grafik

Daha yüksek bir seviye belirlenmedi. Ancak güçlü geri çekilme, piyasa duyarlılığının yakında değişebileceğini gösteriyor. Bu nedenle, mevcut düşüşün dün ulaşılan 1,800 dolarlık mevcut destekte durması gerekiyor.

Ethereum yükselmeye başlar ve 2,000 dolarda bulunan direnç noktasını kırarsa, haziran ayında çok daha fazla yükseliş bekleyebiliriz. Bununla birlikte başka bir yüksek seviye belirlenirse, piyasa yapısı muhtemelen bozulmaya devam edecek ve mevcut 1700 dolarlık dip seviyesini geçmeye devam edecek.

Sonuç olarak

%10’un üzerinde bir geri çekilmenin ardından 1,800 dolarda güçlü bir yüksek düşük ayar gördüğümüz için Ethereum fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, ETH tersine dönmeye ve haftanın geri kalanında daha yüksek seviyeler belirlemeye devam etmeye hazır.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin