featured

Dikkat: Bu altcoin’de 5 yılın en büyük birikimi görülüyor! Patlama mı geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple ‘da 10 milyondan fazla XRP tutan adresler 900 milyon token daha alarak altcoin için ikinci en büyük birikim aşamasını getirdi.

Balinalar birikiyor

Ağda şimdiye kadarki en büyük birikim, balinaların yaklaşık 1,3 milyar XRP kripto para biriktirdiği Kasım ve Aralık 2020 arasında ortaya çıkmıştı. Mevcut birikime gelince, balina cüzdanlarından artan aktiviteyi, Bitcoin’e karşı en büyük XRP sıçraması takip etti.

TradingView’e göre, XRP, kripto para piyasası düzeltmesinin nihayet Ocak 2022’nin sona ermesinden sonraki altı gün içinde neredeyse %50’lik bir fiyat artışıyla karşı karşıya kaldı.

Piyasadaki etkileyici fiyat hareketinin yanı sıra, XRP yeni bir zirveye ulaşmadı ve 0,8 dolar seviyesinde işlem gördü. Nisan ayındaki kripto piyasası boğa koşusu sırasında, XRP mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2 dolara ulaşmıştı.

Ripple davası XRP fiyatını nasıl etkiler?

XRP’nin kendisi, Ripple şirketinin gerçek bir temsili veya hissesi olmasa da, ağ çevresindeki dava hala varlığın fiyatını etkiliyor. Daha önce U.Today, Ripple’ın genel danışmanının, şirketin 2012’den itibaren XRP’nin kayıt dışı bir menkul kıymet olarak görülmediğini doğrulayabilecek iki belge yayınlayacağını belirttiğini bildirmişti.

SEC daha önce Ripple’ın XRP kripto para birimini kayıtlı olmayan bir menkul kıymet olarak kullandığını ve kripto para birimini yatırımcıları arasında şirketin hissesi olarak yeniden dağıtarak yasaları çiğnediğini iddiaetmişti.

Bu haberin yazıldığı sırada XRP, Şubat ayının başında gerçekleşen %50’lik patlayıcı büyümenin ardından gelen %13’lük düzeltme sonrasında 0,79 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin