Sinema zinciri AMC, beklenen meme coin eklentisini duyurdu!
Sinema zinciri AMC, beklenen meme coin eklentisini duyurdu!

Dev sinema şirketi AMC, kripto varlıklarla ödeme devrini resmen başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz aylarda AMC, kripto ödemeleriyle ilgili birtakım düzenlemeler yapmıştı. Şirket kripto paralarla ödeme yapılabileceğini açıklamıştı. Ancak resmi bir tarih paylaşmamıştı. Ancak artık müjdeli haber geldi. Şirketin CEO’su Adam Aron, 12 Kasım Cuma günü yaptığı açıklamayla kripto ödemlerine başladıklarını duyurdu.

Dünyanın önemli sinema zinciri olarak bilinen AMC Entertainment, online alışverişler için kripto para seçeneği olacağını yaz döneminden beri paylaşıyordu. Altyapısının hazırlanmasına yönelik çalışmalar yürüten şirket sonunda mutlu sona ulaştı. Aylarca süren çalışmaların ardından resmi olarak adımın atılması pozitif karşılandı.

Müşteriler büyük bir beklenti içindeyken böyle bir kararın gelmesi sevindirici oldu. Sinemaseverler online kanallar üzerinden ödeme yaparak bilet satın alabilecek.

AMC başlangıçta 4 kripto varlığını destekleyecek

AMC başlangıçta 4 kripto varlığını destekleyecek

AMC Entertainment ilk olarak 4 farklı kripto varlığı destekleyecek. Yapılan açıklamada öncelikle Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash desteklenmiş olacak. Müşteriler bu 4 kripto para birimiyle online sistemler üzerinden alışveriş yapabilecek. İnternet üzerinden bilet alımlarını daha kolay hale getirecek olan uygulamadan müşteriler oldukça memnun.

Müjdeyi şirketin CEO’su Adam Aron, resmi Twitter hesabından verdi. Çok merak edilen Dogecoin hakkında ise paylaşımında bahsetti. Aron, bir sonraki dönemde kabul edilecek para biriminin DOGE olacağını söyledi.

AMC şirketi bir diğer meme coin olan Shiba Inu’yu da ekleyeceğini doğruladı. Hatta Shiba Inu’nun eklenmesi için yapılan ankette 150 bin kullanıcı olumlu yönde oy kullanmıştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin