12 Kasım Ethereum fiyat analizi: Kayıpları geri topladı mı?
12 Kasım Ethereum fiyat analizi: Kayıpları geri topladı mı?

12 Kasım Ethereum fiyat analizi: Kayıpları geri topladı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 10 Kasım Çarşamba günü çöküşün ardından kripto varlıklar toparlamaya çalışıyor. Dün yeniden kayıpları alan Bitcoin ve türevleri bugün daha çok negatif yönde hareket ediyor. Altcoinlerin lider para birimi Ethereum ise, diğer varlıklara nazaran çıkışını koruyor. Ethereum fiyat analizi için kayıplar tamamen topladı diyebilir miyiz? Bu soruya yanıt verelim.

Piyanın ikinci önemli varlığı olan Ether, yaşanılan kayıpları çabucak toparlayarak ABD Doları karşısında 4.700 seviyelerinin üzerine çıkabildi. Ancak Ether yatırımcılarının beklediği 5K gelmesi için ilk önce 4.850 dolar geçilmesi gerekiyor. Bu direnç sonrasında Ethereum’da 5.000 dolar konuşulabilir.

10 Kasım Çarşamba günü 4.500 doların altına kadar sarkan altcoinlerin lideri, yeniden toparlanma evresine geçti. Düşüşe hızlı tepki verebilen kripto para birimi, kayıpların çoğunluğunu geri aldı. Dün günlük kapanışı ise 4.700 dolar noktasında yaparak önemli bir seviyeden uzak kalmış oldu.

Ethereum fiyat analizi ve göstergeleri

ETH, 4.600 dolar seviyesini dirençten desteğe dönüştürerek ilerliyor. Bu noktadan uzak olsa da henüz bağını koparabilmiş değil. 4.700 dolar direncini geçerek üstünde hareket etmesi önemli. 

Saatlik ETH/USD paritesine baktığımızda yükselen bir kanal oluşumu içinde olduğunu görüyoruz. Ethereum fiyat analizi çalışabilmesi için ilk direnç olarak 4.800 doları kırması gerekecek. Ana direnç noktası ise 4.850 dolarda yer alıyor.

Yakın vadede keskin bir sıçrama ile 5.000 ve 5.200 dolar ardından gelebilir. Fakat 4.850 dolar kapanışı burada ilerlemeyi etkileyecektir. Saatlik RSI 50 seviyelerinde dolaştığını hatırlatalım.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin