featured

Deaton, bir sonraki boğa koşusu için kripto listesini açıkladı: İşte XRP ve diğer 9 kripto coin önerisi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış kripto para avukatı John Deaton, XRP de dâhil olmak üzere yaklaşan boğa koşusunda önemli bir büyüme potansiyele sahip olduğuna inandığı ilk 10 kripto para birimini açıkladı.

Deaton, kısa süre önce attığı bir tweette kripto para piyasası hakkındaki görüşlerini paylaştı. Haftaya karışık başlayan piyasa, bugün itibariyle yükseliş eğilimdeydi ve toparlamanın ardından yeniden ivme kazandı. Deaton’da bunu dile getirerek kripto para piyasasına yükseliş eğiliminin damgasını vuracağına inandığı ve önümüzdeki 12 ay için yaşanacak rallide elde tutulması gereken ilk 10 kripto para seçimini paylaştı.

Deaton’ın ilk 10 kripto para seçimi nasıldı?

Deaton daha sonra önümüzdeki yıl önemli kazançlar elde edeceğinden emin olduğu on tokendan oluşan kendi listesini açıkladı. Deaton’ın listesinde hem kripto para piyasasında yüksek hacme sahip lider varlıklar hem de gelecekte yükselme ihtimali bulunan yeni kripto varlıklar bulunuyor.

Deaton, lider kripto varlık Bitcoin konusunda beklentilerini yüksek tutuyor ve Bitcoin’i (BTC) listesinin ilk sırasında ele alıyor. Ayrıca kripto avukatı birkaç hafta önce BTC’ye olan güvenini dile getirmişti ve Bitcoin’in piyasadaki sarsılmaz hakimiyetini ifade etmişti.

Yine birkaç hafta önceki paylaşımında XRP’ye on kat daha fazla pay verdiğini belirten Deaton, alternatif kripto para birimleri arasındaki en iyi tercihi olarak XRP’yı seçti. Şaşırtıcı şekilde ikinci tercihini merkezi olmayan finansın (DeFi) bel kemiği olan Ethereum (ETH) takip ediyor.

Deaton, Ethereum yerine neden XRP’yi tercih etti?

Deaton’ın XRP’yi ETH’nin üzerinde sıralaması, XRP’nin ikinci en büyük kriptoya göre güven vermesi ile yorumluyor. Bu ayın başlarında yaptığı paylaşımda Avukat, yatırım portföyünde Ethereum ile olan ilişkisini azalttığını açıklamıştı ve bunun nedenlerini XRP’nin hızlı büyümesine bağlamıştı.

Bir gönderide ise Deaton, 2021 yılında XRP’den dört kat daha fazla ETH tuttuğunu belirtti. Bununla birlikte, Kasım 2023 itibarıyla artık ETH’den önemli ölçüde ve daha yüksek miktarda XRP tuttuğunu söyledi; çünkü çalkantılı hareket eden piyasalarda dengelerin değişebileceğini açıkladı.

Deaton
1 günlük XRP fiyat grafiği

Bu stratejik değişim, XRP’nin sınır ötesi ödemeler sektöründe lider bir rakip olarak önemli bir büyümeye hazır olduğuna dair güçlü inancından kaynaklanıyor. Bunun yanında önemli bir XRP balinası, bugün Whale Alert’ten alınan verilere göre yüksek miktarda coini merkezi borsalara aktardı, bu olay piyasada heyecan yarattı. Balina faaliyetindeki bu artış, XRP fiyatının yakın zamanda bir artışa zemin hazırlaması nedeniyle kripto dünyasında büyük ilgi gördü.

XRP dışında listede hangi tokenlar var?

Deaton’ın listesinde dördüncü sırada Quant (QNT) yer alıyor. Blok zincirinin birlikte çalışabilirliğine odaklanan bir kripto projesi olan QNT, istikrarlı bir fiyat hareketi izliyor ve güven uyandırıyor. Bunun ardından merkezi olmayan grafik işleme konusunda uzmanlaşmış bir proje olan Render Token (RNDR) bulunuyor. Her iki projede gelecek vaat ediyor ve dijital içerik oluşturma endüstrisinde devrim yaratmayı hedefliyor.

1 günlük Quant (QNT) grafiği

Kripto yanlısı Avukat, ayrıca bu coinlerin yanı sıra önde gelen bir kripto projesi olan Solana’ya (SOL) yer veriyor. Avukat, SOL coine olan güvenini de ifade ediyor. Listede yer alan diğer dijital varlıklar arasında ise Kaspa (KAS), Avalanche (AVAX), Hedera Hashgraph (HBAR) ve Casper (CSPR) bulunuyor.

Deaton yatırımcıyı dikkatli olması için uyarıyor!

Deaton bir sonraki boğa koşusu konusunda yatırımcıları kripto para piyasasının belirsizliği konusunda uyarıyor. Yatırımcılara değerli perspektifler sunarken yatırımcıların herhangi bir yatırım kararı vermeden önce dikkatli olmaları ve kapsamlı araştırma yapmaları gerektiğini vurguluyor. Belirli bir zaman dilimi içinde belirli varlıkların performansını tahmin etmek zorlu bir çaba olmaya devam etmekte.

Yatırımcılar; herhangi bir kripto para birimine fon ayırmadan önce risk toleranslarını, finansal hedeflerini ve genel yatırım stratejilerini dikkatle değerlendirmelidir. Deaton’un listesinde yer alan kripto varlıkların yanı sıra yatırımcı için Bitcoin ETF Token de gelecek vadeden iyi bir seçenek oluyor.

10x kâr getirebilecek bir proje: Bitcoin ETF Token

Dünyanın dört bir yanından Bitcoin ETF’lerini çevreleyen haber akışı ile en son gelişmelerden haberdar olmanızı amaçlayan bir proje olan Bitcoin ETF token, bir ERC-20 tokeni olarak piyasaya çıkıyor. BTCETF belirteci ile hayata geçirilen ve Bitcoin ETF’leri onaylandıkça ödül veren bu token, Ethereum blok zinciri üzerine inşa edildi.

Bitcoin ETF Token’i Ziyaret Edin

“Satın al” ve “stake et” yöntemiyle ödül oranını arttıran dijital varlığın yüzde 40’lik bir kısmı yatırımcıya açıldı. Satış öncesi başlangıç fiyatı 0,0056 dolar olan token, son güncellemelerle birlikte 1,400 milyon doların üzerinde bağış topladı.

4. Etap ile yayında olan proje, ön satış tekniği ile mümkün olan en düşük fiyattan yatırımcıyı bekliyor. İlk Bitcoin ETF’leri onaylanmadan önce alınması gereken Bitcoin ETF Token’ı mümkün olan en düşük fiyattan satın almak mümkün.

Bitcoin ETF Token’i Ziyaret Edin

timestabloid

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin