Chiliz zor günleri geride mi bıraktı? Yeni gelişmeler fiyatı nasıl etkileyecek?
Chiliz zor günleri geride mi bıraktı? Yeni gelişmeler fiyatı nasıl etkileyecek?

Chiliz zor günleri geride mi bıraktı? Yeni gelişmeler fiyatı nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chiliz Chain 2.0 blok zinciri ağı, Ankr olarak bilinen protokol ile işbirliği içinde oluşturuldu. Scoville test ağının lansmanı, yeni kurulan Katman-1 blok zinciri ağı için duyuruldu. Bu ağ, spor ve eğlence firmalarının Web 3.0 yeteneklerini geliştirmeyi amaçlar. Chiliz, hem spor hem de eğlence için bir blockchain fintech sağlayıcısıdır.

Ağ aynı zamanda blockchain altyapısı üzerine kurulmuş olan Socios.com spor taraftar etkileşim platformunun arkasındaki geliştiricidir. Bu nedenle CHZ, spor ve eğlence kuruluşlarının, kitleleriyle etkileşim kurmalarına ve onlardan para kazanmalarına yardımcı olmak için blockchain tabanlı araçlar sağlar.

Büyüme için bir katalizör olarak Chiliz Chain 2.0

26 Mart 2022’de, daha geniş pazar desteği oluşmaya başladığında token toparlanmaya başladı. Chiliz, 31 Mart 2022’de resmi yayınlar aracılığıyla, Chiliz Chain 2.0 veya CC2 olarak bilinen yeni kurulan Layer-1 blok zinciri ağı için Scoville test ağının lansmanını çevreleyen bir duyuru yaptı.

CC2, eğlence firmalarının yanı sıra spor için Web 3.0 yeteneklerini geliştirmeyi ve onların, NFT’ler ve merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamaları oluşturmalarını sağlar. Ayrıca, Habanero ana ağ lansmanının bu yılın 3. ve 4. çeyreği arasında gerçekleşmesi bekleniyor ve tüm bunlar CHZ tokeninin değerinde bir artışa yol açabilir.

Chiliz piyasa performansı

1 Nisan 2022’de CHZ 0,2755 dolar değerindeydi.

Bu değer noktasının CHZ tokeni için ne anlama geldiğini gerçekten görmemiz için, tüm zamanların en yüksek değerini ve tokenin önceki ay boyunca sergilediği performansı gözden geçireceğiz.

Tüm zamanların en yüksek seviyesi açısından token, 13 Mart 2021’de 0,878633 dolar seviyesine ulaştı. Tokenin bir önceki aydaki performansını gözden geçirdiğimizde, 0,185 dolara düştüğü 3 Mart’ta en düşük değer noktasına sahipti.

Bununla birlikte, en yüksek değer noktası olarak 30 Mart’ta 0,3226 dolara ulaştı. Burada tokenin değerinin 0,1376 dolar veya %74 arttığını görebiliriz. Bunu göz önünde bulundurarak, 0,2755 dolar olan CHZ’nin, 2022 yılının sonuna kadar 0,35 dolara ulaşması beklenebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin