Cardano'nun sosyal ilgisi yeni zirvelere ulaştı! Fiyata yansıyacak mı?
Cardano'nun sosyal ilgisi yeni zirvelere ulaştı! Fiyata yansıyacak mı?

Cardano’nun sosyal ilgisi yeni zirvelere ulaştı! Fiyata yansıyacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir üstü analitik firması IntoTheBlock, Djed stablecoin lansmanı nedeniyle Cardano’ya olan sosyal ilginin arttığını belirtiyor. Aşırı teminatlandırılmış stablecoin’e olan ilginin son haftalarda arttığını gözlemliyor.

IntoTheBlock’taki analistler, “Cardano yerli stabilcoin DJED yayına giriyor, Cardano için merakla beklenen bir konu olduğunu biliyoruz. ADA destekli bu stablecoin’e olan ilgi haftalardır artıyor. Bu ilgi yükselişle sonuçlanabilir mi?” diye yazdı.

Cardano üreticisi Input Output Global (IOG) ve COTI ağı tarafından geliştirilen aşırı teminatlandırılmış bir stablecoin olan Djed, bir yılı aşkın bir süredir devam eden geliştirme ve başarılı bir güvenlik denetiminin ardından 31 Ocak’ta ana ağda kullanıma sunuldu.

ADA fiyat hareketi

Yazının yazıldığı sırada ADA, son 24 saatte %2,64 ve geçen hafta %7,68 artışla 0,382 dolardan el değiştiriyor ve son 30 gün içinde toplam %53,4’lük kazanç elde etti. ADA günlük kazançlar açısından ilk 10 kripto para biriminden daha iyi performans gösteriyor.

Yukarı yönde, ADA günlük MA 200’de yaklaşık 0,40 dolarda bir engelle karşılaşıyor. ADA bu önemli engeli aşarsa, fiyatı 0,52 doları ve hatta 0,55 doları hedefleyebilir. Öte yandan, düşüş durumunda 0,34 dolar seviyesi destek görevi görüyor. Cardano Şubat ayında yükseltme beklediği için bu ay önemini koruyor. Topluluk anketine göre, 14 Şubat 2023 için bir Cardano ana ağ yükseltmesi geçici olarak önerildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin