Kripto piyasasında son durum: Varlıklar destek hattını korumaya çalışıyor!
Kripto piyasasında son durum: Varlıklar destek hattını korumaya çalışıyor!

Kripto piyasasında son durum: Varlıklar destek hattını korumaya çalışıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC), bu haftanın başlarında kritik seviyenin altına düştükten sonra 23.000 doların üzerine çıkmayı başardı. Boğalar ve ayılar 23 bin fiyat noktasının kontrolü için mücadele ederken, varlık oldukça değişken hareket etmeye devam ediyor.

Binance’in BTC/USDT paritesindeki derinlik tablosu her iki durumda da net bir avantaj göstermiyor. Bu nedenle özellikle Federal Rezerv’in bugün açıklayacağı faiz oranı piyasaya yön verecek gibi duruyor.

Fed’in toplantı sonrası basın toplantısında ifade edilen herhangi bir şahin duygu, risk duyarlılığına zarar verebilir ve BTC’yi düşürebilir, ancak bunun tersi de mümkün. Daha fazla faiz artırımına ara verildiği duyurulursa, yatırımcılar potansiyel olarak Bitcoin gibi riskli varlıklara yönelebilir.

Her iki durumda da BTC/USDT, Ocak ayındaki çarpıcı ralliden sonra açıkça normalleşme belirtileri gösteriyor.

Bitcoin (BTC) slows down following strong January gains – Source: currency.com

Ethereum (ETH) de Ocak ayı sonrası bir düşüşle yatay işlem görmeye başladı ve şu anda ETH 1.570 dolardan el değiştiriyor.

Performansı Bitcoin ile karşılaştırırken, ETH/BTC çifti son günlerde daha az kayıp kaydetmesine rağmen, ETH Ocak ayı boyunca açıkça düşük performans gösterdi.

İşte günün en çok kazanan varlığı

Bitcoin dışı kripto varlıklarını takip eden CoinDesk Piyasa Endeksi (CMI), gece boyunca 1.077’de kaldı ve altcoin alanında net bir değişikliğe işaret etmiyor.

Trend olan tokenler arasında, açılış yıllık raporunun yayınlanmasının ardından bir gecede %23 ve haftada yaklaşık %70 ralli yapan dYdX’in yerel tokeni olan DYDX yer alıyor.

Orta seviye blockchain ağı Threshold (T) ve Fantom da bir gecede en çok yükselenler oldu.

Büyük hacimli blok zincirleri arasında, Polygon (MATIC) en güçlü haftalık performans göstermeye devam ediyor ve onu Avalanche (AVAX) takip ediyor.

Küresel kripto para piyasası kapitalizasyonu şu anda 1.04 trilyon dolar seviyesindeyken, tüm merkezi olmayan finans (DeFi) protokollerinde kilitlenen toplam değer 47.5 milyar dolar olarak kaldı.

proactiveinvestors


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin