Cardano ekosistemi büyüyor! Yeni gelişmeler fiyatı nasıl etkileyecek?
Cardano ekosistemi büyüyor! Yeni gelişmeler fiyatı nasıl etkileyecek?

Cardano ekosistemi büyüyor! Yeni gelişmeler fiyatı nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano son birkaç gündür mükemmel bir fiyat trendi kaydetti. Fiyatta hafif bir geri çekilme olmasına rağmen, hâlâ büyük umut vaat ediyor. Cardano Ağı, bir geliştirici merkezi haline geldi ve kullanıcıların blok zincirinde Merkezi Olmayan Uygulamalar (dApps) oluşturmasına olanak tanıyor. Artan faydası, projeye artan bir ilgiye dönüşmüş olabilir.

50.000’den fazla cüzdan eklendi

Cardano, bu ay protokolüne 50.000’den fazla cüzdan ekleyerek pazar payının önemli ölçüde arttığını gördü. Bir Cardano elçisi olan Yevhen, bu istatistikleri Twitter’da paylaştı. Toplam Cardano cüzdanlarının 1 Ocak’ta 3.842.867’den 25 Ocak 2023’e kadar 3.894.735 kayıtlı cüzdana yükseldiğini belirtti.

Bu büyüme, ADA’nın daha fazla benimsenmesini ve kullanıcılar arasında daha fazla zincir içi etkinliği yansıtıyor. Cardano’nun piyasa değeri de geçen yıl kaydedilen 8.48 milyar dolardan bugün 13 milyar dolara yükseldi. Sidechain Toolkit’in lansmanından sonra Cardano geliştiricileri, Djed stablecoin projesi için bir lansman duyurdu.

Shahaf Bar-Geffen, COTI ağından gelen bir güncellemede 25 Ocak’ta Cardano stablecoin Djed’in önümüzdeki hafta piyasaya çıkacağını duyurdu. Tarih belli olmasa da Cardano topluluğu için bir zaman çizelgesi oluşturuldu.

Djed, geliştiricilerin Cardano ekosistemine güç vermeyi amaçladığı bir stablecoin’dir. COTI, Cardano’nun IOG ekibiyle ortaklaşa, stablecoin’i geliştirdi. Henüz piyasaya sürülecek olan kripto para, doğru kullanımı için 40’tan fazla ortakla bağlantılıdır.

COTI ağı, bir haftadan uzun bir süre önce zincirleme endeks senkronizasyon süreci başladığından beri son rötuşları yapmakta olduğunu belirtti. Geliştiriciler, Kullanıcı Arayüzlerine (UI) bir anlık görüntü mekanizması eklemeyi planladıklarını söylediler.

Cardano fiyat hareketi

ADA’nın pozitif ivmesi, bugün 0,3853 dolarlık direnç bölgesine yaklaştığı için yavaşladı. Ancak, bu fiyat düzeltmesi muhtemelen kısa vadeli olacaktır. Bununla birlikte, geçen haftaki fiyat performansı grafiklerde oluşan bir yükseliş trendi ile olumlu oldu.

ADA, 50 günlük Basit hareketli ortalamanın (SMA) üzerinde, ancak 200 günlük SMA’nın altında işlem görüyor. Varlığın fiyatının kısa vadeli kazançlar kaydetmesini ve önümüzdeki haftalarda 200 günlük SMA’nın üzerinde işlem görmesi bekleniyor.

Destek seviyeleri 0,3589 $, 0,3653 $ ve 0,3721 $ iken direnç seviyeleri 0,3853 $, 0,3916 $ ve 0,3985 $’dır. ADA, geçmişte tüm zamanların en yüksek değeri olan 3,10 dolara ulaştığında bu direnç seviyelerini aşmıştı. Ağın gelişimsel adımları ile ATH değerine yaklaşabilir.

Cardano ADA Records 50K New Wallets, Will ADA Soar?

Göreceli Güç Endeksi (RSI) değeri 69,26 ile aşırı alım bölgesine yakın. Ancak, düşüş baskısı devam ederse bu gösterge kanalına geri dönebilir.

MACD göstergesi sinyal çizgisinin üzerinde ama yakınsama gösteriyor. Bugün fiyat tablolarında görülen aşağı yönlü baskıyı yansıtıyor. ADA’nın fiyatının yükseliş trendini sürdürmeden önce geri çekilmesi beklenebilir. Stablecoin’in piyasaya sürülmesi, kabulü ve benimsenmesi fiyat ivmesine yardımcı olabilir.

Ancak, kripto varlıklarının oldukça değişken olduğunu ve geçmiş fiyat hareketinden sapabileceğini unutmayın. Bu nedenle, yatırım yapmadan önce uygun araştırma ve analiz çok önemli.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin