featured

Cardano, balinaların gözdesi olmaya devam ediyor! Fiyat ne zaman tepki verecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, balinaların gözdesi olmaya devam ediyor. Bununla birlikte Cardano ekosistemindeki geliştirici faaliyetleri de olumlu bir görünüm sunuyor.

Kripto para analitik firması Santiment, Cardano’da (ADA) yüksek hacimli işlemlerde ani bir artış olduğunu belirtti. Bu, balinaların altcoin’e olan ilgilerinin çok büyük olduğunu gösteriyor.

Cardano ADA grafik

Grafiğe göre, Cardano balina işlemleri 20 Şubat’ta bildirildiği üzere 539 işlemle 100,000 doların üzerine çıktı. Santiment’e göre, Cardano’nun verilerinde beş günlük bir anormallik var. Yine de, varlığın yukarı yönlü hareketi, Şubat 2023’ün başlamasından bu yana devam ediyor.

Balina aktivitesinde ve yüksek hacimli işlemlerde dikkate değer bir artış gerçekleşti. Bu da Cardano’nun piyasa kapitalizasyonunu artırdı.

Gelişmeler devam ediyor

Ekosistem, son otuz gün içinde 506,37’lik bir geliştirici hacmi kaydetti. Bu da kripto para birimleri arasında geliştirme etkinlikleri açısından üçüncü sırada yer almasına olanak sağladı.

Ağ, yalnızca 558,07 geliştiriciyle birinci sırayı alan Polkadot (DOT) ve Polkadot ile aynı geliştirici sayısına sahip olan ve ikinci sırada bulunan Kusama (KSM) tarafından geçiliyor.

ADA’nın fiyatı şu anda ters yönde hareket ettiğinden artan balina ilgisi, geliştirici etkinliği ve ağ geliştirmeleri arasında Cardano’nun direnci henüz kendini göstermedi.

Balinaların ilgisi yüksek

Ethereum katili olarak adlandırılan ADA, şimdiye kadar “olumlu küresel değişim” adı altında Şubat ayında oldukça ilgi çekici bir performans gösterdi. Balina ilgisinin artmasının ötesinde Cardano ağı, geliştiricilerin “güvenli, ve uygun maliyetli zincirler arası dApp’leri kolayca oluşturmasına” olanak tanıyan SECP veya Valentine’s yükseltmesini başlattı.

Diğer etkinliklerin yanı sıra, topluluğu güçlendirmek ve blockchain’in gelişimini ilerletmek için çalışmalar devam ediyor. Bütün bunlar Cardano’yu topluluk merkezli bir ekosistem hâline getirmek için yapılıyor.

ADA, 18 Şubat’ta yedi günün en yüksek seviyesi olan 0,41 dolardan %9,36 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,38 dolar civarında işlem görüyor.

DailyCoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin