Küçük kayıplara rağmen bu Defi tokenleri umut vadediyor!
Küçük kayıplara rağmen bu Defi tokenleri umut vadediyor!

Küçük kayıplara rağmen bu Defi tokenleri umut vadediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimlerinin çoğu, son iki hafta içinde önemli bir büyüme yaşadı ve kripto pazarında bir toparlanma hissi uyandırdı. Ayrıca, Amerika Birleşik Devletleri’nde devam eden bankacılık krizi, kripto para birimlerinin daha fazla benimsenmesine neden oluyor ve bu da daha fazla büyüme potansiyeli olduğunu gösteriyor. Bu toparlanmanın ortasında, en iyi DeFi tokenlerinden bazılarını yakından inceleyeceğiz.

Stacks (STX)

TradingView Chart

Stacks kripto para fiyatı, iki hafta içinde %140’lık bir büyüme kaydederek 0,546 dolardan 1,3 dolara patlayıcı bir ralliye tanık oldu. Bununla birlikte, STX fiyatı, 1,3 dolar direncinde birkaç yüksek ret mumu oluşturdu ve bu da yükseliş momentumunun tükendiğini gösteriyor.

Yazının yazıldığı an itibariyle, Stacks kripto para fiyatı 1,22 dolardan işlem görüyor ve yukarıda belirtilen ret, olası bir düzeltmeye işaret ediyor. Stacks, 1,03 dolar (0,236 FIB) veya 0,9 dolar (0,382) seviyesinde güçlü destek alabilir.

Graph (GRT)

TradingView Chart

Graph token fiyatında V şeklinde bir toparlanma, 0,163 dolarlık yerel dirence çarptıktan sonra küçük bir gerilemeyle sonuçlandı. Bu düzeltme aşaması, geri kazanılan 0,14 seviyesine direnmek için fiyatları %13 oranında düşürdü.

GRT fiyatı %2,2’lik bir gün içi kazançla 0,15 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, günlük muma eklenen düşük fiyat reddi, yatırımcıların küçük bir düzeltme satın aldıklarını gösterir.

Sürekli satın alma baskısıyla birlikte, GRT fiyatı 0,163 dolar direncini aşarak 0,187 dolar bariyerine ulaşabilir.

Conflux (CFX)

TradingView Chart

Conflux kripto parasının toparlanma rallisi, 0,4 dolarlık bir başka önemli dirençten büyük bir kırılma sağladı. Bu kırılma, satın alma baskısını hızlandırır ve ilgilenen alıcılar için güçlü bir yükseliş imkanı sunar.

CFX fiyatı %9,6’lık bir gün içi kazançla 0,4 dolarlık destek seviyesinden yükseldi. Yatırımcılardan gelecek alım baskısı altcoin’in %38 oranında artarak 0,6 dolar seviyesine yükselmesini sağlayabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin