Kripto para piyasasında günün öne çıkan gelişmeleri!
Kripto para piyasasında günün öne çıkan gelişmeleri!

Kripto para piyasasında günün öne çıkan gelişmeleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hindistan’ın en büyük kripto para borsası WazirX, Ekim 2022 ile Mart 2023 tarihleri arasında 2.431’den fazla hesabı kara listeye aldığını söyledi.

WazirX tarafından yayınlanan bir rapora göre, bu dönemde toplam 390 milyon dolarlık işlem hacmi karşılığında kolluk kuvvetlerinden (LEA) 431 talep alındı.

Yabancı LEA’lardan 46 talep ve Hindistan LEA’larından 385 talep geldiği bildirildi. Bu talepler, hesap engelleme soruşturmaları ve cezai kovuşturmalarla ilgilidir.

WazixX’in bir şeffaflık raporuna göre, daha önce WazirX, Nisan-Eylül 2022’de bu tür kolluk kuvvetleri taleplerinin iki katını aldı.

MetaMask, Nijerya’da kripto para ticaretine yoğunlaştı

Kripto para cüzdanı MetaMask, Nijerya’da kendi kendini koruyan kripto para alım satımlarını daha kolay hale getirmeye başladı. Yerel banka havalelerini kabul etmenin yanı sıra, MetaMask cüzdanları tokenleri depolamak için kullanılabilir.

MetaMask, MoonPay ile Nijerya’da bulunan kullanıcıların anında banka havaleleri ile kripto ticareti yapmalarını sağlayan yeni bir entegrasyon duyurdu. Bu entegrasyon artık Nijeryalıların kripto satın almasını kolaylaştıracak, çünkü birçok banka, banka kartlarını uluslararası web sitelerinde kullanmayı askıya aldı. MoonPay’in KYC çözümü, kullanıcıların daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde katılmasını sağlar.

Nijeryalılar, kripto işlemlerinin merkezi olmasına rağmen kripto para birimleri satın alamıyor. Afrika ülkesinin merkez bankası, ticari bankaların kripto borsalarına hizmet vermesini yasaklamıştı.

Birçok Nijerya bankası banka kartlarını uluslararası web sitelerinde kullanmayı askıya aldı. Tüm bu zorluklar, kullanıcıların merkezi borsalarda kripto için ödeme yapmasını zorlaştırdı.

Kripto para şirketleri Hong Kong’a yöneliyor

Kripto firmaları Hong Kong’da mağaza açmaya çalışırken, şehir kripto para birimi için küresel bir merkez olma hedefine doğru hızla ilerliyor.

Hong Kong Mali Hizmetler ve Hazine Sekreteri Christopher Hui, kripto borsaları, Blockchain altyapı şirketleri, Blockchain ağ güvenlik şirketleri, sanal para cüzdanları ve ödeme şirketleri de dahil olmak üzere 80’den fazla şirketin Hong Kong’da mağaza kurmak istediğini söyledi.

“Hong Kong, Asya ve ötesinde Web 3.0 için önde gelen bir merkez olacak şekilde iyi bir konuma sahip ve biz sanal varlıklara ve Web 3.0’a büyük önem veriyoruz.”

outlookindia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin