Bu altcoin'de yeni bir güncelleme açıklandı! Yükselişi tetikler mi?
Bu altcoin'de yeni bir güncelleme açıklandı! Yükselişi tetikler mi?

Bu altcoin’de yeni bir güncelleme açıklandı! Yükselişi tetikler mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin 2011 yılında kuruldu ve piyasadaki ilk altcoinlerden biridir. Kripto para ve açık kaynak projesi olarak yer alıyor. Litecoin’in gelişiminin arkasındaki temel amaç ve konsept, ödeme amaçları için Bitcoin BTC/USD’ye daha hızlı bir alternatif olmaktı.

Litecoin 31 Ocak tarihinde resmi bir Twitter gönderisi aracılığıyla, Litecoin’in Mimblewimble Extension Block yükseltmesinin Litecoin Core 0.21.2 sürüm adayının bir parçası olarak dahil edileceğini duyurmuştu.

Bu entegrasyon, esasen kullanıcıların gizli işlemler yapmasını sağlayan Mimblewimble Extension Block (MWEB) aracılığıyla mümkün hale getirildi. Bu sürüm, güvenlik ve gizliliği artıran Taproot yükseltmesini de içerecektir.

Mimblewimble entegrasyonun altcoin’in fiyatına etkisi ne olacak?

Bununla birlikte, bu entegrasyonun faaliyete geçmeden önce altcoin için yapılması gereken önemli aşamalar bulunuyor. Altcoinde gerçekleştirilecek entegrasyonun adlandırılmasının arkasındaki ana ilham kaynağı, Harry Potter’ın dil yazma büyüsüdür.

Geliştiriciler, kaydolma özelliği sayesinde LTC’nin kullanıcıların gizli tutmak istedikleri ödemeleri kolaylaştırabilecek, takas edilebilir token haline gelmesini bekliyor.

MWEB yükseltmesi ilk olarak Ekim 2019 tarihinde yayınlanan çok sayıda LTC İyileştirme Önerisi ile kavramsallaştırıldı ve ilk test ağı Ekim 2020 tarihinde gerçekleşti.

Yazım sırasında LTC 114,34 dolardan işlem görüyor. LTC tüm zamanların en yüksek değeri, tokenin 410,26 dolar değerine 10 Mayıs 2021 tarihinde ulaşmıştı. O zamanki seviyesinin %258 gerisinde işlem görüyor. Geçen ayın performansını gözden geçirdiğimizde, LTC 17 Ocak’ta en yüksek değerine 152,95 dolara en düşük değerine ise 24 Ocak’ta 99,86 dolara geriledi. Ocak ayında yaşanan en düşük seviyesinin ise %14 üzerinde yer alıyor. Bunu göz önünde bulundurursak altcoinin 114,34 dolarda olan fiyatının Mart 2022’nin sonunda 125 dolara kadar ulaşması beklenebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin