Flaş: Balina tarafından devasa miktarda Shiba Inu alımı yapıldı!
Flaş: Balina tarafından devasa miktarda Shiba Inu alımı yapıldı!

Flaş: Balina tarafından devasa miktarda Shiba Inu alımı yapıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto balinaları, bu trend tokenin daha fazlasını satın alarak Shiba Inu meme kripto para birimine yatırım yapmaya devam ediyor. Bir analiz platformu tarafından yakın zamanda paylaşılan verilere göre, bir Shiba Inu balinası 48 milyar SHIB token alımı yaptı.

Balina tek bir transferde 47.9 milyar SHIB ekledi

WhaleStats, yaklaşık 10 saat önce, şaşırtıcı bir şekilde 47.9 milyar Shiba Inu tokeni taşıyan tek bir işlemin gerçekleştiğini tweetledi. Bu, fiat cinsinden 1 milyon dolara eşittir.

Benzer miktarda Shiba Inu tokeni 1 Şubat’ta “Jiraiya” adıyla giden 13. ETH balinası tarafından da tek bir transferle satın alındı.

WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, SHIB ilk 10 kripto varlık listesinde yer alıyor. Ancak, satın alınan ilk 10 kripto para listesinden kayboldu. WhaleStats’a göre ilk 1000 ETH balinası için dolar bazında en büyük token artık FTX token (FTT).

56.8 milyon Shiba Inu yakıldı

Twitter hesabı @shibburn, son 24 saat içinde SHIB tokenlerinin başka bir büyük bölümünün taşındığını ve dolaşımdan kalıcı olarak kaldırıldığını bildirdi; yani 57 milyon SHIB harcanamaz bir adrese dokuz işlemle gönderildi.

Bu topluluk 1 Aralık’tan bu yana 3.1 milyar SHIB’yi yok etti ve bu gruptan 1.3 milyarı Ocak ayında yakıldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin