featured

Küçük düzeltmelere rağmen bu altcoin umut vadediyor! Satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, yükselen bir paralel kanal içinde toparlanmaya devam ediyor. Bu modeldeki son boğa döngüsü, LTC fiyatının 52,7 dolarda bulunan destek noktasından toparlanmaya başlamasıyla birlikte oluştu. Şu anda altcoin’in fiyatı 64,7 dolarda bulunan direnç noktasını aşmak için mücadele ediyor.

Fiyat hareketi, piyasa koşullarının ani bir satış baskısına tanık olması nedeniyle 64,7 dolardaki direnç noktasında durdu. Yükseliş toparlanması, 100 günlük EMA eğimini yeniden kazanıyor.

Litecoin için gün içi işlem hacmi 828,5 milyon dolardır. Bu da %47,5 oranında bir kazanç gerçekleştiği anlamına geliyor.

altcoin LTC grafik

52,7 dolarda bulunan destek noktasından başlayan yukarı yönlü bir toparlanma, fiyatı %24,5 oranında bir artışla 67,5 dolarlık rekor seviyeye çıkardı. Bu nedenle, teknik grafik Litecoin fiyatının 64,7 dolarlık çok aylık direnci kırdığını gösteriyor. Bu direnç noktasına son üç ayda birkaç kez dokunulmuştu.

Bu nedenle, hacim aktivitesinde uygun bir artışla bu seviyeden yukarı yönlü bir çıkış yatırımcılar için iyi bir fırsat yaratacaktır. Yine de yatırımcılar herhangi bir işlem yapmadan önce altcoin fiyatının 70,5 dolar seviyesinin üzerinde bir günlük kesin kapanış yapmasını bekleyebilirler.

Bununla birlikte, bugün yayınlanan TÜFE oranındaki beklenmedik değerler nedeniyle kripto para piyasası ani bir satış baskısı ile karşı karşıya gibi görünüyor. Sonuç olarak piyasa lideri olan Bitcoin %4,3 oranında düşüş yaşarken en büyük altcoin olan Ethereum ise %5,4 oranında değer kaybetti.

Benzer şekilde, LTC fiyatı da söz konusu direncin altına geri döndü ve gün içi kazanımlarının çoğunu kaybetti. Bu nedenle, 64,7 dolarda bulunan önemli direnç noktasındaki reddediliş düşüş eğilimini ateşleyebilir.

Bu yüzden altcoin, 58,8 dolardaki destek noktasına ulaşmak için %7 oranında bir düşüş kaydedebilir.

LTC için bazı teknik göstergeler

Bollinger bantları: 64,7 dolarlık dirence benzer şekilde, altcoin’in fiyatı bu modelin üst bandında ret işaretleri gösteriyor. Bu tür sinyaller genellikle fiyatın orta hatta bulunan desteğe geri dönmesine neden olur.

RSI: %60’lık gösterge değeri, Litecoin’in genel piyasa duyarlılığının yükselişte olduğunu gösteriyor.

LTC için takip edilmesi gereken direnç noktaları 64,7 dolar ve 70,5 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 58,8 dolar ve 52,6 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin