Brian Kelly:  “2019 Bitcoin için bir dönüm noktası olacak.”
Brian Kelly:  “2019 Bitcoin için bir dönüm noktası olacak.”

Bobby Lee’den çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini: “Halving’e kadar 60 bin dolar.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin’in ilk Bitcoin borsası BTCC’nin kurucusu Bobby Lee, önümüzdeki yıllarda Bitcoin’in yeni bir boğa koşusu yaşayabileceğini belirtiyor. Ayrıca Lee, Bitcoin’in gelecek yıllarda 60.000 dolara çıkabileceğini ve 1 trilyon dolarlık bir dolaşım değerine ulaşabileceğini ekliyor.

Bobby Lee: “Bitcoin, 60.000 doları geçecek.”

Bundan sonra, Bitcoin dünya çapında daha fazla likiditeye sahip olacak ve fiyatlar öncekinden daha istikrarlı olacak. Bu nedenle, 24 Ağustos’ta Lee tarafından atılmış bir tweete göre, Bitcoin’in benimsenmesi fazlası ile artacak. Lee Twitter hesabından konuya yönelik şu paylaşımı yaptı:

Önümüzdeki yıllarda Bitcoin, 60.000 doları geçtiğinde toplam sirkülasyon 1 trilyon dolara ulaşacak. Bu Bitcoin için devasa bir kilometre taşı olacak, ve daha fazla fiyat istikrarına, daha yüksek küresel likiditeye ve hatta dünya çapında daha hızlı adaptasyona yol açacak.

2020’de bir sonraki Bitcoin halving olayı gerçekleşecek

Bir dizi tweet ile Lee, madencilik ve blok ödülleri ile Bitcoin fiyatlarının neden artmaya devam edeceğini açıkladı. Böyle bir tahminde bulunmak için 2011’den beri kripto para piyasasında deneyimlerinden bahsediyor. O zaman, Bitcoin’in günlük global çıkışı 36.000 dolara yakındı ve 2015’te bu 1,8 milyon dolara çıktı. Şu anda ve Lee’ye göre, bu sayı 12 milyon dolar.

2020’de bir sonraki Bitcoin halving olayı gerçekleşecek. Bu, çıkışın günde 900 BTC’ye düşeceği anlamına geliyor. Eğer karma gücü artmaya devam ederse, bu miktar günde 54 milyon dolarlık bir değere ulaşacak ve Bitcoin 60.000 dolara yakın bir fiyatla fiyatlandırılacak.

Uzmanlar Bitcoin fiyatını tahmin etmeye devam ediyor

Şu anda Bitcoin’in fiyatının önümüzdeki aylarda veya yıllarda ne olacağını tahmin etmeye çalışan birkaç uzman var. Yılın başlarında, analistlerin çoğu, yıl sonu itibarıyla Bitcoin’in 20.000 dolar seviyesine geleceğini öngörüyordu. Bununla birlikte, piyasa beklenenden daha fazla düşüş gösterdi.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin