Bitcoin USD fiyatı pekiştiriyor: Direnç üstüne çıkabilecek mi?

Bitcoin Short pozisyonları kapanıyor: Bu yükseliş için iyi bir haber mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Spot işlemler kadar yatırımcılar, vadeli işlemlerde de oynuyor. Riskin yüzde 100 daha fazla olmasına rağmen kriptoseverler vazgeçmiyor. Long ve Short pozisyonlar ile varlıkların gideceği yön tahmin ediliyor. Ancak burada paranın sıfırlanma durumu fazlasıyla can sıkıyor ve can yakıyor.

Lider varlık üzerinde açılan vadeli işlemlerde ise yatırımcılar değişikliğe gitti. Bitcoin Short pozisyonları yükselişin ardından kapanmaya başladı.

Dijital varlık yatırım şirketi CoinShares tarafından yakın zamanda yapılan bir analize göre, vadeli işlemlerdeki pozisyonlar dikkate alındı. Potansiyel bir kripto piyasası toparlanmasının olumlu bir işareti olarak, Bitcoin Short pozisyonları, yedi haftalık bir boğa koşusu ile son erdi. Burada yaklaşık 5.1 milyon dolarlık çıkışla gözlemlendi.

Bitcoin Short pozisyonlarında rekor çıkış

Rapora göre, yönetim altındaki Short Bitcoin yatırım ürün varlıkları (AuM), rekor düzeydeki en yüksek seviyene geldi. Bu da yaklaşık 172 milyon dolara kadar genişlediğini gösterdi. Rapor,

“Dijital varlık yatırım ürünleri, şu anda dijital varlıklara yönelik ılık yatırımcı iştahının bir devamı olarak geçen hafta toplam 8,3 milyon ABD doları giriş gördü. Yatırım ürünleri için alım satım cirosunun bu yıl için haftalık ortalamanın yarısı ile 1 milyar ABD doları seviyesinde kaldı.

Bitcoin, son fiyat hareketlerinin yönetim altındaki toplam varlıkları (AuM) 15.9 milyar ABD dolarına, Haziran sonundan bu yana en düşük noktaya gitmesiyle birlikte 0.1 milyon ABD doları tutarında küçük girişler oluştu.”

Bitcoin Short pozisyonları biterken, insanların aklına bir yükseliş sinyali geliyor. Ancak bunun için sadece Short pozisyonlarındaki çıkışı baz alamayız. Üstelik bugün öğle saatlerinde Fed başkanının yapacağı konuşma son derece önemli.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin