Bitcoin için zirve görülmüş olabilir mi? Trader iki kritik seviyeye dikkat çekti
Bitcoin için zirve görülmüş olabilir mi? Trader iki kritik seviyeye dikkat çekti

Bitcoin için zirve görülmüş olabilir mi? Trader iki kritik seviyeye dikkat çekti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve tüm kripto piyasası, geride kalan birkaç haftada kritik bir yatay ticaret dalgasının sancılarını çekti. 23.000 doların üstündeki bölgede görülen satış baskısının oldukça yoğun olduğu kanıtlandı ve birkaç saat içinde iki geri dönüşü tetikledi.

Bitcoin için zirve görüldü mü?

Bir trader, bunun nihayetinde kripto para birimi için yerel bir zirveyi işaretleyebileceğine ve potansiyel olarak 2021’de patlayıcı bir ralli görülmeden önce kısa vadede bir miktar konsolidasyon görmesine izin verebileceğine inanıyor.

Bitcoin şu an 23.000 dolarlık fiyatıyla %8’in biraz altında yükselişle işlem görüyor. 

23.300 ve 23.700 dolar kırılamazsa düşüş görülebilir

Hem 23.700 dolar hem de 23.300 dolarda önemli retler görüldü. Bu seviyelerden herhangi birinin üzerine çıkmak konusunda başarısız olması halinde kripto para yakın vadede düşebilir veya konsolide olabilir.

Bir trader, son tweet’inde Bitcoin’in yakın vadede yerel bir zirve göreceğini ve bunun 2021’de gerçek fiyat keşfini görmeden önce bir miktar konsolidasyon görmesine neden olabileceğini açıkladı.

Önümüzdeki birkaç gün, Bitcoin’in bu parabolü 2020’de mi yoksa 2021’de mi uzatacağına ciddi bir ışık tutabilir.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin