Rapor: Eylül ayının en büyük türev borsası belli oldu
Rapor: Eylül ayının en büyük türev borsası belli oldu

Bitcoin golden cross oluşumunu onaylamak üzere: Yükseliş hızlanabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı yılın başından bu yana yaklaşık yüzde 40 arttı. BTC’nin 10 bin doları da üst üste iki kez aşmasıyla sektörde heyecan maksimuma çıkmış durumda. Analistler de dijital varlığın geleceği üzerinde çalışmayı sürdürüyor. Yükseliş tahminini paylaşanlar arasında Mati Greenspan da var.

Greenspan: “Bitcoin yükselişi beklenmedik bir gelişme.”

Bir süredir sağlam temeller oluşturmak konusunda boğaların yetersiz kaldığını ifade eden ünlü analist Mati Greenspan, Bitcoin’in son yükseliş hamlesinin esasen beklenmedik olduğunu ifade etti.

“Çıkış sürecek.”

Birçoğunun tahmin ettiği gibi, bugün BTC 10 bin 100 doları da aşmayı başardı. Mati Greenspan’a göre yukarı yönlü gidişatın devam etmesi bekleniyor. Bitcoin hala 200 MA’nın üzerinde işlem görüyor. Bu güçlü bir yükseliş göstergesi olarak yorumlanıyor. Fundstrat’tan Tom Lee’ye göre ise Bitcoin bu çizgiyi kırdı ve önümüzdeki altı ay içinde %190 oranında yükselecek.

Tom Lee: “Bitcoin için hedef bu sene 27 bin dolar”

Tom Lee, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20 bin dolar seviyesini geçeceğini ve bu yıl 27 bin dolara ulaşacağını düşünüyor.

Bu seviyelerde, bundan sonra ne olacağını söylemek mümkün değil ancak PlanB ve Anthony Pompliano’nun 100 bin dolarlık tahminleri böyle bir barajın aşılmasından sonra çok da uzak olmayacaktır.

11 Şubat Bitcoin analizi: Dünkü düşüş boğa piyasasının sonu mu demek?

Golden cross hafta sonundan önce dahi yaşanabilir

Greenspan ayrıca Bitcoin’in golden cross’u doğrulamak üzere olduğunu belirtti. Söz konusu doğrulama hafta sonuna dek gelebilir. 50 günlük ortalama 200 MA’yı geçtiği anda golden cross teyit edilecek. Mevcut fiyatlarla bile Greenspan bunun doğrulanacağına inanıyor.

BTC pazartesi gününü kırmızı renkte geçirdikten sonra bir kez daha yeşile döndü. Mevcut seviyelerde boğalar güç kazanıyor. Bu da yeni zirvelere pek de uzak olmadığımız anlamını taşıyor olabilir.

Çoğu analist, bir sonraki rallinin Bitcoin’i 11 bin dolarlık dirence doğru hareket ettireceğini düşünüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin