Bitcoin fiyatından yeni rekor! 24.500 dolar aşıldı - Sırada ne var?
Bitcoin fiyatından yeni rekor! 24.500 dolar aşıldı - Sırada ne var?

Bitcoin fiyatından yeni rekor! 24.500 dolar aşıldı – Altcoinler de yükselişte

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Noel günü Bitcoin için hayli hareketli geçiyor. Yükseliş ivmesi geri döndü ve BTC 25 Aralık’ta bir kez daha 24.000 doları kırdı.

25 Aralık Bitcoin fiyat grafiği
25 Aralık Bitcoin fiyat grafiği

Bitcoin fiyatı 24.500 doları geçerek rekor kırdı

Coin360 ve TradingView’den gelen veriler, BTC/USD’nin Noel Günü’nde 24.000 dolarlık direnci tekrar tekrar test ettiğini gösteriyor.

Bu haberin yazıldığı sırada Bitstamp’ta 24.500 dolarlık yeni tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan Bitcoin, düşüş tahminlerine uymayı reddetti. Ripple’a karşı açılan davadan kaynaklanan dipleri de arkasında bırakan kripto para yeni ATH’sini belirledi.

Şu anda en büyük kripto para birimi volatilite ile uğraşırken 23.900 doları destek noktası olarak belirlemiş gibi görünüyor.

Beklenen bir hamle miydi?

Bazıları için ocak ayında bir tersine dönüş gerçekleşmeden önce Bitcoin’in altcoinlere hakim olma eğiliminde olduğu yılın sonlarında böyle bir hareket zaten bekleniyordu. Bu görüşün taraftarları arasında Cointelegraph Markets analisti Michaël van de Poppe var.

Bitcoin hakimiyeti, geçtiğimiz yıllarda Aralık ayında zirveye çıktı. Her yıl böyle oldu. Bunun kendini tekrar etme olasılığı önemli. Özellikle de bunu altcoinlerle ilgili mevcut duyarlılıkla birleştirirsek…

Tatillerin başlamasıyla birlikte, kurumsal yatırımcılardan büyük katılımlar daha az olası görünüyordu. Bunlar likiditeyi artırma ve fiyat performansını daha da artırma potansiyeline sahipti.

Altcoinler de yükselişte

Cointelegraph’ın bildirdiği gibi, 70.000 BTC’yi aşan varlığa sahip olan MicroStrategy, piyasayı toplu olarak hareket ettirmek yerine yüksek frekans esasına göre küçük miktarlar satın aldığını ortaya çıkardı.

Bu arada, altcoinler de Noel gününde yükseldi. Ethereum (ETH) 600 doları geri kazandı. XRP ise dava korkularından ötürü %60 düşmüştü ancak 0,35 doları yeniden aştı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin