featured
Bitcoin fiyatı 100 bin dolar

”Bitcoin fiyatı 100 bin dolar’a gidiyor”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatının yıl sonu kurunu başarılı bir şekilde doğru tahmin eden Hong Hong’lu bir tüccar, büyümenin devam edeceğine inanıyor: ”Bitcoin fiyatı 100 bin dolar’a gidiyor”

Kripto para borsası Octagon Strategy’nin genel müdürü Dave Chapman, bitcoin fiyatının dördüncü çeyrekte iki kattan fazla artacağını ve yıl sonundan önce 10.000 $ ‘a ulaşacağını tahmin ederek, ona sadık kaldığını söyledi.

“Bitcoin 4.000 dolar civarında işlem görürken Ağustos ayında aktarmalıyız, bu yıl sonuna kadar beş basamaklı sayıya çıkacağız” dedi. “Sanırım bir çok insan delirmiş olduğumu düşündü, bir sürü insan bana kınadı, ancak sorun değil.”

Bununla birlikte, bitcoin pazarındaki ayıları küçümseyen görünümüne rağmen, bitcoin fiyatı Chapman’ın tahminini karşıladı ve hatta üzerine çıktı. Haberin yazıldığı dakikalarda, bitcoin 16 bin 600 $ seviyesinde işlem görüyordu. CBOE’nin düzenlenmiş bitcoin sözleşmelerinin başlatılmasıyla sağlanan yüzde 20’lik bir artış derecesinden yeni çıktı .

bit fiyat

Kaynak: CoinMarketCap

Ayılar bu hareketi spekülatif bir çılgınlığa kadar götürüyor ve Chapman, pazarın mevcut “ısınması” ndan biraz endişe duyduğunu kabul ediyor. Bununla birlikte, o bitcoin değerinin yalnızca spekülasyondan türetildiğine inanmıyor.

Bitcoin, dünyadaki bir kişiden dünyadaki diğer herhangi bir kişiye değerin anında aktarılmasına izin verir ve bir aracı olmadan bunu yapar. Bu onun değeri “dedi. “Eğer bitcoin’e ve finans üzerindeki etkisine bakarsanız, o bitcoin bugün bildiğimiz kadarıyla finanse edilmesi için son derece büyük bir bozucu olabileceğini düşünmek o kadar çılgın değildir.

Chapman , bitcoin türevlerinin piyasaya sürülmesinin kripto para sektörünün “büyüdüğünü” gösteren bir işaret olduğunu ve 2018 yılının sonundan önce Bitcoin fiyatı 100 bin dolar’a ulaşması halinde hiçde şaşırmayacağını belirtti.  Bununla birlikte, kripto para sekrörü üzerine çok fazla sabitleştiğini belirtti. Fiyatlar insanların teknolojinin gerçekten devrimci yönlerini görmezden gelmesine neden olacak.

Chapman

Bana verilen fiyat muhtemelen bitcoin sektörünü ilgilendiren en ilginç unsurdur. Uygulamalarda daha heyecanlıyım ve bunun, mali dahil olma olanağına sahip olmayan insanlar için ne anlama geldiği konusunda daha heyecanlıyım “diye belirtti. “Fiyata odaklanırsak, büyük resmi izleyemiyoruz.

CCN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin