Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler
Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler

Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için sıradaki yön ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birkaç hafta öncesine kadar Bitcoin Cash, grafiklerde 700 $’ın üzerinde yükseliyordu. Ancak bir haftalık kararsızlığın ardından BCH, 540 doların altına düştü.

12 saatlik Bitcoin Cash fiyat grafiği

Bitcoin Cash 460 $ ‘a düştükten sonra 540 $ seviyesi alıcılardan gelen talebe direnç gösterdi. Bitcoin Cash için uzun vadeli görünüm, basın zamanında yükselişini sürdürdü, ancak 460 $ ve 540 $ seviyeleri, Bitcoin Cash için işlem gördüğü her iki yönde de 502 $ ‘dan çok önemli seviyelerdi.

Bu yazının yazıldığı sırada, pazara giriş, risk-ödül açısından optimalin altında. Piyasa, bir sonraki hamlesinin yönüne henüz karar vermedi. Bununla birlikte, bir dizi yüksek dipler belirlendiğinden uzun vadeli eğilim yükseliş eğilimini sürdürdü. Önümüzdeki birkaç gün içinde 540 $ seviyesindeki tekrarlanan testler, büyük olasılıkla yukarı doğru bir kırılma görecektir.

Önümüzdeki birkaç gün piyasada bazı dalgalanmalar göreceğine dikkat edilmeli. Net bir yön, 540 doları geçen bir kırılmadan sonra veya 470 doların altındaki bir kırılmadan sonra ortaya çıkabilir.

Geçtiğimiz iki hafta boyunca, BCH 540 $ işaretini test etti ve reddedildi, ancak daha yüksek dipler oluşturdu. İşlem hacmi bu süre zarfında düşüyordu, bu 620 dolara hareket görebilen yükselen bir üçgen modelinin göstergesi, ancak yalnızca 540 doların ihlal edilmesi ve söz konusu ihlalin devam etmesi durumunda mümkün olabilir.

Teknik göstergeler, BCH’nin arkasında bir miktar düşüş ivmesi ve satıcı hakimiyetini gösterdi. RSI 50’nin altında hareket ederken, OBV de Şubat ortasından bu yana düşüş eğilimindeydi. Stokastik RSI da aşırı alım bölgesinden düzeltme yapıyor.

540 doları aşan bir kırılma mümkünken, 480 doların altındaki bir düşüş BCH’nin 450 dolara inmesiyle sonuçlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin