EOS ve SushiSwap (SUSHI) fiyat analizi: Altcoin cephesinde beklenenler
EOS ve SushiSwap (SUSHI) fiyat analizi: Altcoin cephesinde beklenenler

EOS fiyat analizi: Önde gelen altcoin için beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EOS, kripto para piyasasının genelinde görülen büyük düzeltme aşamasının arkasında, son zamanlarda fiyat listelerinde bir istikrar elde etti. Yazma sırasında EOS, 3.55 milyar dolarlık piyasa değeri ile 3.74 dolar değerinde ve altcoin CoinMarketCap’in listelerinde 24. sırada yer alıyor.

Yayın anındaki genel piyasa eğilimi ışığında, EOS’un yakın vadede aynı fiyat aralığında işlem görmeye devam etmesi muhtemel.

4 saatlik EOS fiyat grafiği

EOS’un altı saatlik grafiği, 3.57 $ ‘ın altına düştükten sonra fiyatın yükseldiğini ve alt değerin grafiklerde 3.57 $ ile 4.10 $ arasında değiştiğini gösterdi.

Dijital varlığın değeri bu dar aralıkta sıçramaya devam ederken, EOS ayrıca hafif bir yükselişin ortaya çıktığını gördü. Bununla birlikte, kripto göstergeleri, önemli bir fiyat dalgalanması için yeterli ivme olmadığını belirtti.

Bollinger Bantları, piyasadaki oynaklığı gösteriyor. Yazım sırasında, Gruplar konsolide edici fiyat aralığında birleşti. Bu, fiyatın çılgınca hareket etmediğini, ancak kısa bir menzil içinde hareket ettiğini gösteriyor. Bu arada, sinyal çizgisi mum çubuklarının üzerinde kayarak düşüşün piyasayı ele geçirebileceğini vurguladı.

Bununla birlikte, 50 hareketli ortalama şamdanların altında kaldı ve EOS için güçlü bir destek görevi görüyor. Piyasadaki yükseliş veya düşüşe rağmen, momentum eksikliği nedeniyle fiyat dalgalanması gerçekleşmiyor. Son olarak, Awesome Osilatör, EOS’un herhangi bir trend değişikliği gerçekleştirmek için hiçbir ivmesinin olmadığını vurguladı.

Aksine, Göreceli Güç Endeksi denge bölgesinde kaldı, bu da alış ve satış baskılarının eşitlendiği anlamını taşıyor.

EOS piyasası, fiyatın yukarıda belirtilen aralık dahilinde sınırlı kalması nedeniyle, yayın zamanında bir konsolidasyon aşamasında görünüyordu. İlerleyen günlerde herhangi bir yöndeki ivme eksikliği nedeniyle konsolidasyon devam edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin