Ünlü CEO’ya göre Bitcoin’in bu rakamları görme potansiyeli var
Ünlü CEO’ya göre Bitcoin’in bu rakamları görme potansiyeli var

Bitcoin bu aralığa düşerse 20.000 doları kırmak için yeterli gücü toplayabilir! Ünlü analist “anahtar alım bölgesini” işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, son birkaç haftada tüm kripto piyasası için şok dalgaları yarattı. Kripto para biriminin 20.000 doları bir türlü aşamaması, birden fazla satış ve çoklu konsolidasyon dönemi geçirmesine neden oldu.

Bu eğilim orta vadede devam ederse kripto para biriminin nihayetinde zirve seviyelerini aşan yeni bir satın alma dalgasını ateşlemek için daha fazla düşebileceği ifade ediliyor.

Bitcoin 17.500 doların altına gerilerse sert alım desteği bulabilir

Bir gösterge, Bitcoin için anahtar satın alım bölgesinin 16.500 ila 17.500 ABD doları arasında olduğunu gösteriyor. Bu bölgenin altında bir kırılma, 12.500 dolar dahil olmak üzere önemli ölçüde daha düşük fiyatlara yol açabilir.

Bitcoin, şu anda 18.300 doalarlık fiyatıyla marjinal olarak işlem görüyor.

Dünkü düşüşten önce, kripto para birimi 19.000 doların üzerinde sağlam bir yer edinmeye çalışıyordu. Söz konusu seviye geçmişte BTC için çok önemli bir seviye olarak hizmet etti. Ancak bu seviyenin altındaki kırılma, BTC’nin 17.600 dolara inerek bazı ciddi kayıplar görmesine neden oldu.

16.500 – 17.500 arası kritik

Tyler D. Coates ismiyle tanınan bir trader, son tweet’inde Bitcoin’in 16.500 ila 17.500 dolar arasındaki fiyat bölgesine nasıl tepki verdiğini yakından izleyeceğini belirtti. Coates, bunun izlenmesi gereken çok önemli bir bölge olduğuna inanıyor zira bir gösterge bu bölgenin orta vadede düşüşün yavaşlayacağı yer olacağını gösteriyor.

Orta vadede tüm piyasa eğilimlerinin Bitcoin’e bağlı olduğu düşünüldüğünde kripto paranın kısa vadeli bir ivme kazanması ve yükselmeye başlaması çok önemli görülüyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin