Bitcoin, bu modele göre 100.000 dolar ulaşan yola tam olarak girdi, S2F
Bitcoin, bu modele göre 100.000 dolar ulaşan yola tam olarak girdi, S2F

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi: Yeni büyüme gerçek mi? Yoksa bir düşüş mü geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Göstergeler kısa vadeli bir düşüşe işaret ediyor. Boğalar böyle bir senaryoyu reddedebilir mi? BTC 10.000 dolara ulaşacak mı?

Geçtiğimiz haftaya göre yüzde 16 fiyat artışına rağmen, önde gelen kripto para Bitcoin (BTC) dört aylık serbest düşüşün içinde kaldı. Düşüş eğilimi hala gündemde olsa da, yükseliş piyasası canlanması hakkında düşünmek için henüz çok erken gibi. Bu arada, altcoinler durgun olan BTC’ye karşı yüksek volatilite gösteriyor. Bitcoin Cash de dünden bu yana yüzde 10 sıçrama yaptı.

Top 10 coins by Coinstats

Önümüzdeki günlerde, Bitcoin, 10.000 dolarlık 5 haneli seviyelere ulaşamazsa bu sefer Bitcoin fiyatı 8.800 dolar olan önceki seviyelerine geri dönebilir.

Bitcoin ile ilgili güncel rakamlar

Piyasa Değeri: 169.761.813.098

Fiyatı:  9.421,54 dolar

Hacim (24 saatlik): 29.533.331.135 dolar

Değişim (24H):% -0.98

BTC/USD direnç seviyesinin üzerine çıkmaya çalışıyor

Uzun hareketli bir Cuma günü, alıcıların 10.000 dolar fiyatının üzerinde enerjisinin tükendiğini ve bunun da fiyatlarda olası bir düşüşe yol açtığını gördük. 4 saatlik grafikteki göreceli güç endeksindeki düşüş farklılığı, alıcı sayısındaki azalmayı yansıtıyor.

Önümüzdeki 24 saat içinde, bu, 11 Ekim’de oluşturulan eski destek seviyesi olan 8.820 doların yeniden test edilebileceğini görebiliriz.   BTC fiyatı, 9.730 doların üzerine çıkarsa düşüş beklentisi geçersiz kalabilir.

BTC/USD chart by TradingView

Yükseliş eğilimine devam etmek için alıcıların şu an 9.730 dolar seviyesinde yer alan kanal direncinin üstündeki haftayı kapatması gerekiyor. Geçtiğimiz haftaki fiyat artışıyla Temmuz ayından bu yana ticaret hacmindeki büyüme en yüksek seviyeye ulaştı. Bu nedenle, devam eden büyüme göz ardı edilmemeli.

Bu yazı sırasında, BTC 9.500 dolara yakın seyrediyordu.  Özellikle 9.400 dolar bandında bir fiyat sıkışması dikkat çekiyor.

u.today


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin