Çin resmi blockchain ağı BNS
Çin resmi blockchain ağı BNS, 6 blockchain ağını destekleyecek

Çin Blockchain’de yükselirken kripto para spekülasyonuna karşı uyarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin, Blockchain teknolojisini benimserken resmi haber organları Bitcoin (BTC) gibi kripto paralar hakkında spekülasyon yapılmasından kaçılması gerektiğini iddia ediyor.

Devlet gazetesi: “Mantıklı kalmalıyız”

Reuters, 29 Ekim’de yerel haber kuruluşu People’s Daily’den alıntı yaparak bir haber yaptı. Haberde Pekin’in daha önce bildirildiği blok zincir desteği, asla kripto desteği olarak algılanmamalı teması işlendi.

People’s Daily, iktidardaki siyasi güç olan Çin Komünist Partisi’nin doğrudan kontrolü altındaki bir yayın olarak biliniyor:

Blockchain’in bir geleceği var ancak rasyonel kalmalıyız. blockchain teknolojisinin yükselişine kripto paralar eşlik ediyordu. Ancak blockchain teknolojisindeki yenilikler sanal para birimlerinde spekülasyon yapmamız gerektiği anlamına gelmiyor.

Blockchain açıklamalarından sonra Bitcoin hala daha yüksek

Üstü kapalı uyarı, Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping’in ülkeyi bir konuşmada dünyanın bir numaralı blok zincir ortamı yapma sözü vermesinden sonra geldi.

Bu söylem, ülkenin Ocak ayında yürürlüğe girmesi için blockchain teknolojisinin çeşitli yönlerini düzenleyen yeni bir “kripto yasası” imzalamasıyla geldi.

Pek çok kişi, gelişmenin, Bitcoin fiyatında büyük bir artış tetiklediğini öne sürdü. Kripto para, Cuma günü 7,400 dolardan 10,500 dolara kadar yükseldi.

Bununla birlikte, Çin’de kripto para ticareti yasaklı durumda ve Xi politikada bir değişiklik önerebilecek herhangi bir şeyden bahsetmiyor. Bununla birlikte, Bitcoin etrafındaki olumlu hava devam ediyor, hafta sonundan bu yana BTC/USD hala yüzde 28 getiriyi koruyor.

cointelegraph


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin