featured

Bitcoin 5,000$’a Koşuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paraların Ata’sı Bitcoin son 24 saatlik işlemlerinde tüm zamanların yeni en yüksek seviyesine ulaştı. Aylardır yapılan tahminlerde 5,000 $ seviyesini görebileceği söylenen Bitcoin, hedefine adım adım ilerliyor.

21 Ağustos günü 4,478$ kuru ile tüm zamanların son en yüksek seviyesini gören Bitcoin, bu gün itibarıyla rekor seviyesini yeniledi. Yeni tüm zamanların en yüksek seviyesi coinmarketcap ortalamalarına göre 4,612$ oldu.

Grafik: coinmarketcap

Kripto paraların toplam piyasa hacmi 165 milyar dolara yaklaşırken Bitcoin’in toplam piyasa değeri ise 76,1 milyar dolara ulaşmış durumda ve toplam piyasa değerinin %46.2’sine sahip.

Aylardır süren önce segwit sonra bitcoin cash ve sonra tekrar segwit tartışmaları ve belirsizliklere rağmen Bitcoin, yatırımcılarına oldukça güven vermiş görünüyor. Bu sayede beklenen 5 bin dolar bandına doğru koşusunu sürdürdüğünü söyleyebiliriz.

Sinan Dündoğan

Kripto Para Haber / Kurucu
Kripto Para Araştırmacısı


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

 


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin