binance.us
Binance.US varlık portföyünü genişletmek için çalışmalara başladı. Hangi varlıklar incelemede?

Binance US, Neo ve Cosmos altcoinlerini listelemeye başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance US, Waves (WAVES) listelemesinin ardından son günlerin popüler altcoini NEO (NEO) ve Cosmos’u (ATOM) da gündemine aldı. Her iki altcoin için şu an fon yatırma işlemi yapılabiliyor. Alım satım ticareti ise bugün başlayacak.

Binance’in yeni Amerikan kripto para platformu Binance.US’den Çarşamba günü yapılan açıklamada göre, NEO (NEO) ve Cosmos (ATOM) altcoin’lerinin listeleneceği duyuruldu.

Duyuruya göre, fon yatırma işlemleri etkinleştirildi. Buna göre; NEO/USD, NEO/USDT, ATOM/USD ve ATOM/USDT  kripto para çiftleri için alım satım Perşembe günü saat EST 9.00’da (TSİ 16.00) yapılmaya başlanacak.

Binance US dikey büyümesine devam ediyor

Bu haber Binance.US Waves (WAVES) platformuna eklemesinden iki gün sonra geliyor. Toplamda, dolar, USDT ve BTC bazlı piyasalarında 23 kripto parayı listeleyen borsa, açıldığı günden beri dikey büyümesine devam ediyor.

Lansman bonusu olarak Binance.US, 1 Kasım’a kadar ücretsiz işlemlerin yanı sıra kayıt için 15 dolarlık bir tavsiye bonusu sunuyor.

NEO’da son durum

18. sırada yer alan altcoin, son 24 saatlik fiyat hareketlerinde coinmarketcap verilerine göre yüzde 1,63 yükselişle 10,63 dolardan el değiştiriyor. 750 milyon dolar piyasa sermayesine sahip NEO’nun 24 saatlik işlem hacmi ise şu an 631 milyon dolar civarında bulunuyor.

Cosmos (ATOM)’da son durum

Kripto para listesinde 20. Sırada bulunan Cosmos, son 24 saatte yüzde 0,46 artışla şu an 3,11 dolardan el değiştiriyor. Cosmos (ATOM) altcoini piyasa değeri, 593,7 milyon dolar seviyesindeyken 24 saatlik ortalama işlem hacmi 153,5 milyon dolar olarak kaydedildi.

 

 


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin