bitcoin
Bitcoin'de yükseliş hedefi 12.870 dolar... Peki, alıcı hacimleri ne durumda?

Bitcoin’de yükseliş hedefi 12.870 dolar… Peki, alıcı hacimleri ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) fiyatı, geçtiğimiz gün 9.250 doların altında hafifçe düşüş eğilimine girerek 8925 doları test etti. Mevcut fiyat hareketlerinde 200 günlük hareketli ortalamanın (9.025 dolar) şu anda destek olarak çalıştığını görüyoruz. Bununla beraber 9.607 dolardaki 100 günlük hareketli ortalama seviyesi direnç görevi görüyor.

Trader Josh Rager, fiyat hareketlerini hakkında şöyle bir twit attı:

BTC daha düşük zaman dilimi aralığında günlük açılış seviyeden önce 9k $ test etmek için düştü.

8.800 dolar seviyesine dikkat edin, günlük 200 MA ve üstüne tutunması gerekiyor.

Haftalık/aylık açılış hala kırılganlığını sürdürüyor.

Ona göre, haftalık açık 9.547 dolar ve önceki aylık açılış 9.593 dolarda, boğa kırılmasının devam etmesi için kritik olmaya devam ediyor.

btcusd

Sawcruhteez, twitinde Bitcoin’deki düşen kama deseninin üstündeki kırılmayı konu aldı. Yükseliş  hedefi ise 12.800 dolar. Bununla birlikte, Sawcruhteez akışında, oldukça önemli olan düşüş argümanlarını da listeledi.

Son yükselişin, Xi Xinping’e atfedilmesine rağmen, toplanma hacimleri görülmedi; bunun yerine, konsolidasyon seviyelerine düşüş oldu.

Bu nedenle, geçmiş veriler, alımın güçlendiğini gösterirken Sawcruhteez, Ichimoku bulutunun ve ADX göstergelerinin hala düşük olduğunu belirtti. Ayrıca, piyasada gerçek güç bulunamayan fiyatı geçişinde balina büyüklüğündeki emirlerin olasılığını ima etti.

bitcoin nvt signal

Değerin günlük 90 MA işlem hacmine oranını ölçen NVT sinyali, hareketin ardından 80 seviyesine yükseldi. Bu aşırı değerli koşullar önerebilir. Bununla birlikte, vadeli işlem ve türev piyasasının büyümesi de Bitcoin’in fiyatı üzerinde artan bir etkiye sahip.

Bitcoin vadeli işlemleri emir defteri güncellemesi

BitMEX, boğaların beklentilerinin karşılanamaması üzerine art arda long işlem tasfiyeleri kaydetti. Long işlem kapanışları, yaklaşık 19,6 milyon doları buldu. Bununla birlikte, 4.25 milyon dolar kadar da short işlem kapanışı görüldü.

btc trading index

Türev borsalarındaki fonlama ve prim oranı da piyasa koşullarındaki belirsizlikten dolayı dip seviyelere geldi. Örneğin OKEx baz rakamı 10 dolar civarından 4 dolara kadar düştü. Hala pozitif bir görünüm elde etsek de, alım ilgisinde bir hacim düşüşü görülüyor.

coingape


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin