Binance, RavenCoin ($RVN) listeleyeceğini açıkladı
Binance, RavenCoin ($RVN) listeleyeceğini açıkladı

Binance’ten tekrar iyi haberler gelmeye başladı: Borsa, RavenCoin’i listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, bu haftanın başında büyük bir delisting’e gitmişti. Bunun ardından Binance, ilk listelemesini açıkladı. TRIG, $ ICN, $ CHAT ve $ BCN listeden çıkarılmadan önce sadece beş ay boyunca borsada işlem gördüler. Binance, RavenCoin’i listeleyeceğini açıkladı.

Binance kullanıcıları bu duruma karışık hislerle tepki verirken bu yeni liste, Binance CEO’su CZ’den gelen twitter duyurusunu takiben çok daha fazla övgü gördü:

https://twitter.com/cz_binance/status/1050326256841940994

RavenCoin şu anda Bittrex ve Upbit dahil olmak üzere birkaç borsada işlem görüyor. RavenCoin ayrıca, 2.2 milyon dolarlık işlem hacminin %90’ını aştı.

Haber, dünyanın en büyük kripto borsasına katılan RavenCoin için çok heyecan verici oldu.

Haberin ardından, %4 bandında olan $ RVN, %25’in üzerinde dramatik bir sıçrama yaptı.

Binance, RavenCoin’i listeye aldıktan sonra Raven takipçileri büyük bir heyecan yaşadı

Raven hayranları listelenen proje hakkında kesinlikle çok heyecanlı. $ RVN şimdi Binance’te yatırılabilir ve resmi olarak $ BNB’de işlem yapabilir. Bununla birlikte $ BTC çiftleri yarın 2018/10/12 04:00 (UTC) saatiyle başlayacak.

https://twitter.com/crypToBanger/status/1050327614185979904

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin