Kurumsal düzeyli analiz bölümü, ilk raporlarını yayınladı
Kurumsal düzeyli analiz bölümü, ilk raporlarını yayınladı

Binance Hcash (HSR) ve HyperCash (HC) takasını tamamladı ve ticarete açtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance Hcash (HSR) ve HyperCash (HC) MainNet takasını tamamladığını açıkladı.

Binance Hcash (HSR) ve HyperCash (HC) MainNet takasını destekliyor

Binance’in resmi internet sitesinde konuya yönelik şu açıklama yer alıyor:

Binance, HyperCash (HC) için Hcash (HSR) MainNet takasını tamamladı. HC için depozito ve para çekme işlemleri şimdi açık. HC/BTC ve HC/ETH ticaret çiftleri için işlem yapmaya 21.08.2018 tarihinden itibaren başlayabilirsiniz.

Hcash (HSR) fiyat grafiği
Hcash (HSR) fiyat grafiği

Borsa, platformunda artık HC tokeni ile işlem yapılabilir. Hcash yazım sırasında, %1,13 oranında artışla 3,13 dolardan işlem görüyor. Hcash şu anda 135,7 milyon dolarlık piyasa değeriyle 53. sırada yer alıyor.

Hcash (HSR) nedir?

Hshare açık kaynaklı ve merkezsiz bir platform. Hshare platformunun kripto parası olarak bilinen Hcash (HSR) ise sahip olduğu özelliklerle dikkat çekiyor. Hcash, 2017’nin son evresinde borsada yerini almış bir para birimi.  Hcash farklı Blockchain sistemlerini bir araya getiren ve dağıtık defterlere yönelik faaliyet veren bir kripto para. İşlemci ve ekran kartı ile mining yapılmasına olanak tanıması en önemli avantajlarından biri.

Hshare, Blockchain’ler arasında ve blok zincirleri ile blok zincirsiz kripto para birimleri arasında olmak üzere, değerin güvenli bir şekilde Blockchain’ler arasında aktarılmasına izin verecek yeni bir şifreleme hacmi. Hshare ayrıca özel işlemler, DAO yönetişimi ve kuantum direncini de destekleyecek.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin