Bitcoin Cash 24 ağustos
Bitcoin Cash 24 Ağustos fiyat görünümü: BCH 530 dolar engelinde

Online işlemlerde Bitcoin Cash (BCH) kullanımı düşüş gösteriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain analitik firması Chainanalysis tarafından yapılan bir çalışmada, Bitcoin Cash (BCH)’in e-ticarette kullanımı azalmış görünüyor. Bitcoin Cash (BCH) tokeninin ödemelerde kullanımı Mart ayında 10,5 milyon dolardı. Ancak aynı yılın Mayıs ayına baktığımızda BCH ile ödemelerin sadece 3,7 milyon olduğunu görüyoruz.

Bitcoin Cash (BCH) fiyatının düşüşü, tokenin kullanımını azaltıyor!

BCH düşüşten etkilenen tek kripto para birimi değil, Bitcoin (BTC) ödemeleri bu yılın Mayıs ayı itibarıyla 60 milyon dolara düştü. Geçtiğimiz yılın Eylül ayında BTC ödemelerinde bu rakam 412 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Bu rakamların gerilemesi, BCH ve BTC’nin fiyat düşüşü ile ilişkili olabilir. BCH fiyatı %75 azaldı ve BTC %55 düşüş gösterdi. Chainanalysis’de kıdemli ekonomist olan Kim Grauer, sahiplenme oranının düşük olmasının BCH benimseme oranının düşmesinin nedeni olduğunu belirtiyor. Öyle ki 10.000 ila 100.000 BCH arasında sadece iki cüzdan bulunuyor. Grauer ayrıca, en zengin cüzdanların ticaret hizmetlerinde çok fazla trafik gönderileri olabileceğine inanıyor.

Bitcoin Cash (BCH) Coinmarketcap sıralaması
Bitcoin Cash (BCH) Coinmarketcap sıralaması

CoinMarketCap’a göre, BCH düşüş göstermesine rağmen, dünyadaki dördüncü en değerli kripto para. BCH ayrıca 9 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin