Binance, Bermuda’nın yerel ekonomisine yardım etme taahhüdünde bulunuyor
Binance, Bermuda’nın yerel ekonomisine yardım etme taahhüdünde bulunuyor

Binance, Bermuda ile 15 milyon dolarlık kripto yatırım anlaşması yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bermuda Başbakanı Premier David Burt, önümüzdeki aylarda Bermuda’da yeni küresel uyum merkezini kurmayı planladığını duyurdu. Bugün önemli bir gelişme olarak Binance, Bermuda ile 15 milyon dolarlık kripto yatırım anlaşması yaptığını bildirdi.

Binance, Bermuda’nın kripto paralara yönelik düzenleyici çerçeve geliştirmesine yardımcı olacak

Cuma günü ortak bir basın toplantısında konuşan Premier David Burt, Binance Charity Vakfı’nın teknoloji ile ilgili eğitim programlarına 10 milyon dolar kazandıracağı bir mutabakat anlaşmasının imzalandığını duyurdu. Blockchain şirketlerine ilave 5 milyon dolar yatırım yapılacak.

Bunun üzerine Binance, Bermuda hükumetinin kripto para birimleri ve Blockchain için bir düzenleyici çerçeve geliştirmesine ve ülkede yeni bir ofis kurmasına yardımcı olacak. Premier David Burt basın toplantısında konuya yönelik şunları söyledi:

Bu ortaklık sayesinde Binance, Bermuda’da küresel uyumluluk temelini geliştirmeyi ve Bermuda’da en az 40 iş planı oluşturmayı hedefliyor. En kısa zamanda Bermuda’nın dijital varlıklarını geliştirmek için gerekli tüm yasal ve düzenleyici süreçlere de yardımcı olacak. Son olarak, Bermuda hükumeti ve gerekli yasal denetleme çerçevesinin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi için gerekli tüm gözetim kurumlarıyla işbirliği içinde çalışacak.

Binance, Bermuda’nın yerel ekonomisine yardım etme taahhüdünde bulunuyor

Binance CEO’su ve kurucusu Zhao Changpeng, Bermuda hükumetinin ve düzenleyici organlarının gezegen üzerinde en çok ulaşılabilir olanlardan biri olduğunu ve şirketinin yerel ekonomiye yardım etme taahhüdünde bulunduğunu söyledi. Binance, açılacak yeni bir ofisin ilgili yasalarla uyumlu olmasını sağlamak için yerel bir hukuk bürosuyla çalışmaya başladı. Basın toplantısında Zhao Changpeng ayrıca Binance aleyhinde açılan son davayı ele alarak şunları söyledi:

Hong Kong yüksek mahkemesi talepleri reddetti ve Sequoia’ya yasal ücretlerimizi ödemesini emretti.

Bermuda, ICO düzenlemeleri konusunda dünyada lider konumda olmak istiyor

Kapanış konuşmasında Premier David Burt, Bermuda’nın İlk ​​para teklifleri (ICO’lar)’ni düzenlemeyi planladığı yeni mevzuattan da belirtti. Premier David Burt, Bermuda’nın ülke sınırları içinde yürütülen ICO’ları “kapsamlı bir şekilde yönetme” niyetinde olduğunu söyledi ve açıklamalarına şunları ekledi:

Bermuda’nın bu alanın düzenlenmesi konusunda dünyadaki bir numaralı yer olmasını sağlamak istiyoruz. Korumamız gereken bir itibara sahibiz, onu koruyacağız ama halkımız için gelecekteki fırsatlar ve işler için büyümeyi temsil ettiğine inandığımız tüm kişilerle çalışacağız.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin