Cardano (ADA) ikili test ağı lansmanları için geri sayım başladı
Cardano (ADA) ikili test ağı lansmanları için geri sayım başladı

Cardano (ADA) ikili test ağı lansmanları için geri sayım başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOHK Cardano, Daedalus, Wallet Backend, Networking, DevOps, Cardano Desantralization ve diğer teknik destek özellikleri hakkında birkaç güncelleme raporu yayınladı. Cardano (ADA) ikili test ağı lansmanları için geri sayım başladı. Cardano (ADA) 7,9 milyar dolar piyasa değeri ile son 24 saatte %10’luk bir kazanç kaydederek, şu anda 0,31 dolar seviyesinden işlem görmekte.

Cardano ekibi bu süreçte muazzam bir ilerleme kaydetti

Ekip, teknik özelliklerin tersine mühendislik ve blok depolama katmanındaki bazı kısa vadeli performans iyileştirmelerini desteklemek için çeşitli seçenekleri araştırırken muazzam bir ilerleme kaydetti. Ayrıca önceki haftadaki kağıt cüzdan sertifika üreteci özelliği için de sonuçlar aldı. Ekip, talep edilen değişiklikleri uyguladı ve test etti, serbest bırakılmaya hazır hale getirdi. Daedalus 0.10.0 ve Cardano 1.2.0 sürümü için manuel test ve kalite güvence görevleri çoktan başladı.

Geçtiğimiz hafta ekip, değişim entegrasyon süreçlerini geliştirmek ve çeşitli cüzdan özelliklerini kolaylaştırmak için önemli görevleri ele aldı. DevOps sürekli Daedalus ve Cardano gelişimini desteklemekte. Ayrıca, beceri kümelerini çeşitlendirmek ve en önemli iş hedeflerine odaklanmayı geliştirmek için ekipler arası geliştirme kadrolarının planlarını oluşturmakta.

Cardano CEO’su ikili test ağı lansmanlarında bir güncelleme yaptı

IOHK, harici yüklenicilerin Ethereum Virtual Machine (K-EVM) ve Cardano’nun IELE testnet projelerini daha fazla DevOps desteği ile sağlamayı planlıyor. Cardano CEO’su Charles Hoskinson, kısa bir süre sonra, takımın hem test ağlarının lansmanına doğru ilerlemesi nedeniyle bir iş teklifi yapılacağını belirtiyor.

Charles Hoskinson, Cardano 1.2.0 sürümünün piyasaya sürülmesi ve kağıt cüzdan özelliği ile birlikte ikili testin lansmanı hakkında bir güncelleme yaptı. Ayrıca, ekibin Cardano’nun gelişim aşamasının tam şeffaflığını sürdürmek için çalıştığından da bahsetti.

Cardano (ADA) ikili test ağı lansmanları için kullanıcı yorumları

Phi Chang adlı kullanıcı Twitter üzerinden şu paylaşımı yaptı:

Kağıt cüzdan çok yakında! Daha heyecanlı olabilir miyim? Charles Hoskinson, sen gerçek bir ilham kaynağı ve gerçek bir lidersin. Her şeye layıksın ve ekibin vizyonları ve çabaları tamamen övgüye değer. Söylemeliyim ki, projelerinizin hepsinin farklı bir seviyede olduğunu ve diğerleriyle karşılaştırılamayacağına inanıyorum. Mükemmel bir çalışma ekibi.

Bir Cardano yatırımcısı Lisa Phalange konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Teknik özellikleri çok anlamıyorum ama çabalarınız, onları her zaman okumak istiyorum. Gelecekteki tüm projeler ve lansmanlar için iyi şanslar. Başarıyı kutlamak için sabırsızlanıyorum.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin