ABD’de Biden yönetimi, önümüzdeki ay kripto paraları kapsamlı şekilde ele almayı planlıyor
ABD’de Biden yönetimi, önümüzdeki ay kripto paraları kapsamlı şekilde ele almayı planlıyor

ABD’de Biden yönetimi, önümüzdeki ay kripto paraları kapsamlı şekilde ele almayı planlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cuma günü Bloomberg, Biden yönetiminin, hükümetin yürütme organının büyük bir bölümünün rollerini ve sorumluluklarını içeren kripto para birimleriyle ilgili kapsamlı bir yürütme emri üzerinde çalıştığını bildirdi.

Şimdiye kadar, Kongre, Hazine Departmanı, Federal Rezerv, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ve Başkanlık Çalışma Grubu, kripto para birimleriyle ilgili politika yaklaşımlarında – veya bu yaklaşımların eksikliğinde – gelişigüzel davrandı.

Başkanın yürütme emrinin, neredeyse tüm federal kurumların kripto varlık sınıfının sunduğu zorlukları, fırsatları ve tehditleri değerlendirmesini gerektireceği bildiriliyor. Ayrıca ajansların, kendi gözetim ve sorumluluk alanlarında kripto tarafından oluşturulan bu dinamikleri en etkili şekilde nasıl ele alabileceklerine dair bu yılın ikinci yarısında bir taslak veya çerçeve raporu sunmaları bekleniyor.

Biden yönetimi kripto paralar ile ilgili önemli kararlar alacak mı?

Makale, Biden’in yakın çevresindeki üst düzey yetkililerin, yürütme düzeninin taslağı ve geliştirilmesi sırasında niyeti ve odağı hakkında birkaç toplantı yaptığını belirtmekle devam ediyor. Bu alıştırmanın siyasi motivasyonunun Başkan Biden’ı işleri halleden kararlı bir lider olarak konumlandırmak olduğunu varsaymak güvenli bir iddia.

Bu karar, iklim değişikliği, istihdam yaratma, enflasyonun kontrol altına alınması, sağlık reformu, çocuk bakımı, devasa Build Back Better Act ve COVID-19 ile başa çıkma dahil olmak üzere neredeyse tüm büyük girişimlerinde duraksayan ilerlemeye rağmen alınıyor.

Ancak, Demokratların Temsilciler Meclisi ve Senato’da jilet gibi ince çoğunlukları tutması gerektiğinden, Kongre’nin bu oturumda kripto para birimi yasasını alması pek olası olmadığı için bir şeyler yapması gerekiyor. Bunu yapmak için, bu Kasım ayında yapılacak ara seçimlerde kazanmalarına yardımcı olacak büyük yasama kazanımlarını güvence altına almaları gerekiyor.

Seçmen yaşındaki Amerikalıların %86’sı kripto para birimlerini duymuş olsa da, yetişkinlerin sadece %16’sı herhangi bir tür kripto parayı gerçekten satın almış veya takas etmiştir – kripto, seçmenleri oylama kabinlerine zorlamak için yeterli bir öncelik değildir.

Ancak bu, Beyaz Saray’ı bir başarı olarak gösterebileceği bir tür politika kazanımı üretmekten caydırmıyor gibi görünüyor. Haber, yürütme direktifinin en son taslağının kriptonun ulusal güvenlik, ekonomi üzerindeki etkisi ve kripto varlıklar için benzersiz bir düzenleyici çerçeve oluşturma ihtiyacı gibi çeşitli alanlara değindiğini belirtiyor.

Bunun, ajansların konuyu daha fazla incelemesini talep eden sadece siyasi bakış mı yoksa gerçekten bir tür eylemde bulunan bir yürütme kararı mı olduğunu görmemiz gerekecek.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin