BDCenter mobil aplikasyon geliştirmek isteyenlere bağış yapıyor.
BDCenter mobil aplikasyon geliştirmek isteyenlere bağış yapıyor.

Dijital ajans BDCenter mobil aplikasyon girişimlerine 2 bin 500 dolar hibe veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir mobil aplikasyon mu yapmak istiyorsunuz? Dijital ajans BDCenter, start-up’ınıza 2 bin 500 dolar değerinde yardımda bulunuyor! Bu şansı kaçırmayın.

Analitik platformu App Annie’nin araştırmasına göre, küresel mobil uygulamalar pazarının kârı 2021 yılına kadar 139,1 milyar dolara çıkacak.

Sektör oldukça hızlı gelişiyor. Telegram, Snapchat, Instagram … Küresel kullanıcının güvenini kazanan start-up’ların listesi sonsuz. Dijital ajans BDCenter yeni bir mobil uygulama yönü açıyor ve genç projeleri desteklemeye hazır olduğunu duyuruyor. Şirket, mobil uygulamalar geliştiren start-up’ların tanıtımı için 2.500 dolar verecek.

BDCenter CBDO’su Pavel Mukhin’in konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

Değerli ürünler yaratan yetenekli ve genç ekipler var. Ancak çoğu zaman tanıtım ve iyi pazarlama için finansmanları olmadığını biliyoruz. Bu tür projelerin, uygulamalarını küresel bir kitleye sunabilmelerini istiyoruz ve yardıma hazırız.

Tam bir ekip ve hazır bir mobil uygulamaya sahip herhangi bir start-up, başvuruda bulunabiliyor. Son başvuru tarihi 1 Temmuz 2018 ve kazanan 10 Temmuz 2018’de açıklanacak.

BDCenter, proje ekibiyle birlikte ürün için bir tanıtım planı üzerinde çalışacak ve aynı zamanda geliştirilmesine ve uygulanmasına da katkıda bulunacak.

BDCenter nedir?

BDCenter, dijital pazarlama, halkla ilişkiler ve danışmanlık konularında uzmanlaşan; Minsk, Belarus merkezli bir dijital ajanstır. Ajans özellikle start-up şirketleri, bilişim şirketleri ve Blockchain projeleri ile çalışıyor.

Hibe programına başvurmak için tıklayınız.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin