Ünlü trader bu 5 altcoin’e işaret etti: Büyük kazançlar olacak
Ünlü trader bu 5 altcoin’e işaret etti: Büyük kazançlar olacak

Balinalar bu üç altcoini biriktiriyor, BNB, YFI ve CEL’e olan ilgi azalıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto analiz firması Santiment, artan bir balina popülasyonu gören üç altcoin belirledi. Santiment’in belirttiğine göre, piyasa sermayesinde büyük bir paya sahip olanlar, bir kripto para birimini önemli ölçüde etkiler ve nihayetinde bir piyasa fiyatının bir sonraki hareketini belirler.

Balinalar REN, BAND ve AAVE’ye büyük ilgi gösteriyor

Santiment, yeni “Balina Tespit Dağıtım Sansheets Modelini” kullanarak, kripto balinaları için giderek daha popüler bir hedef olarak REN’i işaret ediyor. Altcoin, yazı yazılırken piyasa değeri açısından 60. sırada yer alıyordu ve 0,83 dolardan işlem gördü (son 7 günde +% 25).

“Ren Protokolü 81 ila 93 adresleri sadece son iki gün içinde en az 1 milyon token tutuyor. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu oldukça önemli ve etki, Santiment’in ortaya çıkardığı gibi, son 24 saat içinde +% 21’lik bir fiyat artışı ile şimdiden etki görülmeye başlandı.

REN whales

Muhtemelen Chainlink’in merkezi olmayan oracle alanında en iyi bilinen rakibi olan BAND protokolü de artan bir balina yoğunluğuna sahip. (10.000 BAND’dan fazla adres sayısına göre). Santiment’in analiz ettiği gibi, BAND protokolünün balina adresleri dört aydan biraz daha kısa bir süre içinde 49’dan 82’ye çıktı.

Aynı dönemde BAND fiyatı da yükseldi. Santiment, “Bu sayının arttığını görmeye devam ettiğimiz sürece, bu genellikle Chainlink’i takip eden bir varlık olarak belirlenen bir token için harika bir işaret,” dedi. BAND 12.90 $ ‘dan işlem görüyordu (son 7 günde +% 7) ve piyasa değerine göre 103. sırada yer alıyor.

BAND balinaları

BAND whales

AAVE balinaları

Son haftalarda defalarca gündemde olan çok daha iyi bilinen bir kripto para birimi AAVE (piyasa değerine göre 14. sırada). DeFi tokeni, balinaların yoğun ilgisinin devam ettiğini görüyor. Ethereum tabanlı DeFi tokeninin 83.50 $ ‘dan fiyatlandırıldığı 01 Ocak’tan bu yana 494.50 $’ a (yazının yazıldığı sırada) yükselişi meteorikti. Santiment’in verilerinin gösterdiği gibi, balinalar önemli bir rol oynamış olabilir:

Aave, geçen hafta büyük dalgalar yarattı ve DeFi, son 6 aydır bir bütün olarak inanılmaz bir varlık oldu. Ancak AAVE’ye özel olarak bakıldığında, alana giren daha ağır vurucuların olduğu oldukça açık. Geçen ay, en az 1.000 token tutanlar 266’dan 339’a çıktı.

AAVE whales

Balinalar BNB, YFI ve CEL’e olan ilgilerini kaybediyor

Balina adresleri açısından kaybedenler arasında Santiment şu anda Binance Coin (BNB), Yearn Finance (YFI) ve Celsius (CEL) geliyor. Binance Coin’in 10.000’den fazla token sahibi, yalnızca son 3 günde 154’ten 147’ye düştü.

Santiment’e göre, 2020’nin sonunda DeFi topluluğunun sevgilisi olan Yearn Finance, Aave, Sushi, Uniswap ve Compound gibi diğer en iyi DeFi kripto paralarının büyümesine ayak uydurmakta zorlanıyor. En az 100 YFI token adres sayısı son 3 günde 43’ten 39’a (yaklaşık% -10 düşüş) düştü.

Bu arada Santiment, Celsius balinalarında da (100.000’den fazla token olan adres) “büyük bir düşüş” görüyor:

Bir yıl önce en az 100.000 CEL’li 156 adres, bir hafta önce 86 ve şimdi sadece 79 adres vardı. Bunun oldukça ilgili bir işaret olduğunu söylemeye gerek yok.

Celcius platformunun yerel tokeni olan CEL, son haftalarda borç verme platformunun başarısından büyük ölçüde yararlandı. Geçtiğimiz ay Celcius, mobil uygulamasını başlattıktan sonra üç yıldan kısa bir süre içinde yönetim altındaki toplam varlıklarda 5,3 milyar doları aştığını bildirdi. Celcius daha önce çok kısa bir süre içinde 125.000’den fazla yeni müşteri edindiğini ve dünya çapında toplam 340.000’den fazla aktif kullanıcıya sahip olduğunu bildirdi.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin