altcoin

Az bilinen altcoin kritik eşiği aştı, fiyat tırmanışa geçti! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan borsa Osmosis’de işlem hacimleri 95 milyon doları geçerken, borsanın yerel altcoin’inin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi.

İzleyicilerden elde edilen verilere göre, Cosmos ağındaki ilk merkezi olmayan borsa (DEX) olan Osmosis, Pazartesi gecesi kilitli toplam değerde (TVL) 1 milyar doları aştı.

CoinGecko verilerine göre Osmosis’in altcoin’i OSMO, son 24 saat içinde %13 artarak 7.78 dolara çıkarak yeni zirvelere ulaştı ve altcoin, Kasım 2021’deki en yüksek seviyesi olan 6.80 doları geçti. OSMO sahipleri, getiriler ve ödüller almak için altcoinlerini stake edebilir ve protokolü büyütmek için önlemler önererek için platform yönetimine katılabilir.

Osmosis, kullanımı pahalı ve nispeten daha yavaş işlem sürelerine sahip olan Ethereum dışında blok zincirlere olan ilginin yeniden canlanmasıyla son zamanlarda yakalandı. Token Terminal analitik aracından elde edilen verilere göre, Osmosis’teki günlük ortalama işlem hacimleri Temmuz 2021’de 4,1 milyon dolardan Aralık 2021’de 46,6 milyon dolara yükseldi.

Osmosis nasıl çalışır ve değerini ne belirler?

Osmosis, kullanıcılar arasında ticaret yapmak için aracılar yerine akıllı sözleşmelere güvenir. Bununla birlikte, değer artışının çoğu, gelecek planlarından kaynaklanmaktadır. DEX, Ethereum gibi diğer blok zincirlerine ve Blok Zincirler Arası İletişim (IBC) protokolü ile uyumlu blok zincirlerine genişlemeyi hedefliyor.

IBC, blok zincirleri arasında mesajları ileten ve birbirleriyle veri aktarmalarına ve paylaşmalarına izin veren bir protokoldür. Başlangıçta, geliştiricilerin kendi platformunun üzerine kurulmuş ağlarda uygulamaları çoğaltmasına olanak tanıyan bir yazılım olan Tendermint’e dayalı blok zincirlerini bağlanmak için oluşturuldu.

Cosmos, ilk Tendermint ağı ve kendinden menkul bir “blok zincirlerinin interneti”. Geliştiricileri, uygulamaların ayrı blok zincirlerinde bulunduğu ancak birbirleriyle iletişim kurabildiği bir ekosistem yaratmayı hedefliyor. Böyle bir düzenleme, kullanıcılar her seferinde manuel olarak değiştirmek ve ayrı bir uygulamada oturum açmak zorunda kalmadan ideal olarak birkaç blok zinciri ile etkileşime girecekleri için blok zincirlerinin ve kripto para birimlerinin ana akım haline gelmesine yardımcı olacaktır.

Cosmos, piyasa değerine göre on sekizinci en büyük blok zinciri ağıdır.

Osmosis, IBC’de faaliyetin başlamasına da yardımcı oldu. IBC geliştiricileri Haziran 2021’de, protokolün lansmanından sonra günde yalnızca 236 işlemden günde 19.500’den fazla işlem gerçekleştirdiğini tweetledi.

Osmosis, Paradigm liderliğindeki Ekim 2021 altcoin satışında 21 milyon dolar topladı.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin