Cosmos (ATOM) Forte ortaklığında sonra yükselişe geçti! Yükseliş devam edecek mi?
Cosmos (ATOM) Forte ortaklığında sonra yükselişe geçti! Yükseliş devam edecek mi?

Cosmos (ATOM) Forte ortaklığında sonra yükselişe geçti! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cosmos (ATOM) fiyatı, geliştiricilerin Forte ile bir ortaklık açıklamasının ardından Salı günü %8’den fazla arttı. Cosmos şu anda 34,40 dolardan işlem görüyor ve toplam piyasa değerini 7 milyar doların üzerine çıkardı. Ayrıca Cosmos, dünyanın en büyük para birimlerinde 23.sırada yer alıyor.

Cosmos, Interchain Foundation (ICF) tarafından geliştirilen ve şu anda yönetilen, hızla büyümekte olan bir blockchain projesi olarak piyasada yer alıyor. Platform, birbirine bağlı merkezi olmayan uygulamalar için bir temel sağlıyor. Platformun ekosisteminde toplam değeri 126 milyar dolardan fazla olan kilitli 256’dan fazla uygulama var. Cosmos ağında popüler olarak Binance Coin, Terra, Cosmos Hub ve Crypto.com Coin uygulamaları bulunuyor .

ATOM fiyatı, ICF’nin geliştiricileri ve kullanıcılar için bir platform olan Forte ile bir anlaşma yaptığını açıklamasının ardından yükselişe geçti. Aynı zamanda değiştirilemez tokeni (NFT) de var. Şirket şimdiden Griffin Gaming gibi girişim şirketlerinden 4185 milyon topladı. Halihazırda yaklaşık 25 geliştirici ekosistem üzerine inşa ediyor. ICF’de yer alan yönetici şu açıklamayı yaptı:

Forte ve Cosmos, tutkulu topluluklar etrafında inşa edilmiş bir uygulama ve ekonomi üzerine kurulmuş vizyonunu paylaşıyor. Artık teknoloji olgunlaştığına göre, yeni nesil kullanıcıları ile birlikte Cosmos oyununu ana akım haline getirebilecek Forte ile çalışacak olmaktan heyecan duyuyorum.

ICF’nin şimdiye kadarki en büyük HackAtom etkinliğini duyurmasının ardından Cosmos fiyatı da ivme kazanmaya devam ediyor. Etkinlik ile birlikte geliştiricilerin 1 milyon dolarlık ATOM kazanmak için rekabetine tanık olacağız. Kayıtlar 27 Ekim tarihinde başlayacak.

Cosmos fiyat analizi

cosmos price

Günlük grafik, Cosmos fiyatının Salı günü %8’den fazla arttığını gösteriyor. Bundan önce, token tüm zamanların en yüksek seviyesinden %23’ten fazla düşüş yaşamıştı. Bir yükseliş bayrağı deseni oluşturdu ve şu anda 27 Mayıs’taki en yüksek seviye olan 32,35 dolardaki kilit desteğin biraz üzerinde bulunuyor. Kripto para, 25 günlük ve 50 günlük hareketli ortalamaların biraz üzerinde kaldı.

Ayrıca molanın ardından yeniden bir test modeli oluşturdu. Bu, fiyatın henüz sahip olduğu önemli bir destek veya direnç seviyesini yeniden test ettiği yer. Bu yüzden, ATOM fiyatının yükseliş eğilimini sürdürmesi ihtimali var. Bu görüş, fiyat tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 44,75 doların üzerine çıkmayı başarırsa gerçekleşecek.

invezz

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin