Binance Avax

Arkadaşını Binance TR’ye Davet Et, AVAX Kazan!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Arkadaşını referans linkinle Binance TR’ye davet et, arkadaşın AVAX/TRY işlem çiftinde işlem yapsın. Birlikte AVAX kazanın.

Eğer hala Binance TR’ye kayıtlı değilsen, aşağıdaki butona tıklayarak %10 komisyon indirimi ile kayıt olabilir ve ve 40 TL değerinde AVAX kazanabileceğin AVAX etkinliğine katılabilirsin! 

indirim-komisyon-binancetr.png


Etkinlik Dönemi: 30 Kasım, 20.00 – 10 Aralık, 23.59

Nasıl Katılırım?

  • Etkinlik döneminde referans bağlantın ile arkadaşlarını davet et!
  • Davet ettiğin arkadaşın kimlik doğrulamasını tamamlayıp AVAX/TRY işlem çiftinde en az 200 Türk Lirası hacminde işlem yapsın, arkadaşlarınız 40 TL değerinde AVAX, siz de 20 TL değerinde AVAX kazanın.
  • Daha fazla arkadaşınızı davet edebilir ve her arkadaşınız için 20 TL değerinde AVAX kazanabilirsiniz.

Şanslı Çekiliş:

  • Etkinlik süresince en az 4 arkadaşını Binance TR’ye davet eden kullanıcılarımız, çekiliş havuzuna katılacak. 20 şanslı kullanıcımız toplamda 10.000 Türk Lirası değerinde AVAX ödülünü eşit miktarda paylaşacaktır.
  • Davet ettiğiniz 4 arkadaşınızın kimlik doğrulamasını tamamlayıp AVAX/TRY işlem çiftinde en az 200 Türk Lirası hacminde işlem gerçekleştirmeleri gerektiğini unutmayın.

 

Etkinlik Kuralları: 

  • 40 TL / 20 TL AVAX ödüllü etkinlik toplamda 40.000 TL değerinde AVAX ile sınırlıdır. Ödül dağıtımı etkinlik döneminde kuralları sağlayan ilk kullanıcılara (öncelik esasına göre) yapılacaktır.
  • Ödüllerin, etkinlik bitiş tarihinden itibaren yaklaşık 2 hafta içinde dağıtılması planlanmaktadır. Bu süre gerektiği durumlarda uzayabilir.
  • Binance TR, gerektiğinde katılım şartlarını ve promosyonu değiştirme hakkını saklı tutar.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!

Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin