featured

Piyasadaki düşüşten ağır etkilenen bu altcoin yüzde 20’lik bir ralliye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında son zamanlarda adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan ZIL, %300’lük boğa koşusunun başlamasından bu yana ilk kez 50 günlük hareketli ortalamayı yeniden test ediyor.

Zilliqa fiyatı tekrar paralel kanal çizgisinin üzerinde. Altcoin şu anda riskli bir ticaret düzeni sunuyor. Eğer ZIL 0,075 dolar seviyesine düşerse altcoin için yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır.

%20’lik bir ralli yakın olabilir

ZIL fiyatı, kısa vadeli bir yatırım yapmak isteyenler için umut verici işaretler veriyor. Altcoin’in fiyatı 0,09235 dolara kadar düştü. Ancak bu düşüşün hemen ardından fiyat yeniden 50 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıktı. ZIL bu seviyelerde hareketli ortalama ile ilk kez tanıştığı için %20 oranında bir ralli meydana gelebilir. Bu rallinin gerçekleşmesi durumunda fiyat 0,1125 dolara yükselecektir.

Altcoin ZIL grafik

Bu yazının yazıldığı sırada Zilliqa 0,09413 dolardan işlem görüyor. Bir geri dönüş yaşanmadan önce dalgalı bir fiyat hareketi gerçekleşmesi muhtemel. ZIL hâlâ 0,084 dolar civarına gerileyebilir. Hacim profili, düşüş trendinin yakında sona ereceği konusunda imalarda bulunuyor.

0,075 dolar seviyesinin altına bir düşüş yaşanması durumunda yükseliş senaryoları geçersiz kalacaktır. Eğer ayılar fiyatı buralara çekebilirlerse %30 oranında bir düşüş yaşanabilir. Bu düşüş sonucunda da fiyat 0,065 dolara kadar gerileyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin