Algorand fiyatı bir yılın en düşük seviyesine geriledi! Düşüş tersine dönecek mi?
Algorand fiyatı bir yılın en düşük seviyesine geriledi! Düşüş tersine dönecek mi?

Algorand fiyatı bir yılın en düşük seviyesine geriledi! Düşüş tersine dönecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Algorand fiyatı şimdi bir yıl önceki seviyesinin altında işlem görüyor. Yaşanan siyasi olayların ardından riskli piyasalardan bir sermaye kaçışı başladı. ALGO için 0,71 dolar civarında teknik destek olasılığı yüksek, ancak aşağı yönlü riskler devam ediyor.

Algorand fiyat hareketi, tüm kripto para piyasasına hakim olan aynı baskıyla karşı karşıya. Çoğu analistin ve uzmanın beklediğini doğruladı, ancak risk altındaki piyasalar küresel olarak sıkışmaya devam ediyor. Yaşanan düşüş ALGO bir istisna değil.

Algorand için takip edilecek seviyeler

ALGO fiyatı şu anda Ichimoku Kinko Hyo sistemi veya diğer herhangi bir teknik fiyat seviyesinde desteğin çok az olduğu veya hiç olmadığı bir seviyede işlem görüyor. En yakın destek bölgesi, 0,74 dolardan %88,6 Fibonacci düzeltmesinde yer alıyor ancak ALGO şu anda bu seviyenin altında işlem görüyor.

ALGO, 2022’de yeni dip seviyeleri görmüştü ve şu anda 4 Şubat 2021’de olduğu yerde işlem görüyor. Genişletilmiş 2021 Hacim Profili, bir sonraki yüksek hacimli düğümün ve ALGO için son destek bölgesinin 0,56 dolar olduğunu gösteriyor. Token için 0,71 dolar fiyat seviyesi destek olarak kalamazsa, 0,56 dolara gerilemesi beklenebilir.

Önümüzdeki günler için herhangi bir yükseliş rahatlaması zor olabilir. Göreceli Güç Endeksi ayı piyasası koşullarında kalmaya devam ediyor ancak henüz aşırı satılmadı. Bununla birlikte, Bileşik Endeks tüm zamanların en düşük seviyelerine ulaşmaya yakın ve Optex Bands osilatörü tüm zamanların en düşük seviyelerinde işlem görüyor. Boğalar mevcut ve gelecekteki düşüş görünümünü geçersiz kılmak istiyorsa, Algorand fiyatına akın etmeleri ve haftalık açılışın üzerine toplamaları gerekecek.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin