Piyasa izlemesi: Öne çıkan altcoin’de bakın ne var?

Genel piyasa: En çok kaybeden 10 varlık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto Çarşamba gecesi kırmızıydı, ancak asıl kırmızılık Perşembe sabahı yaşandı. Genel piyasa sabah saatlerinde kan banyosu yaşadı. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırdığı netleştiğinde bir dalış gerçekleşti.

Dün, Ukrayna’daki gerilimin tırmanmaya devam etmesiyle ABD hisse senetleri serbest düşüşe geçti. SPX500 (%-2,25), DJ30 (%-1,69) ve NASDAQ100, yatırımcıların daha güvenli varlıklardan kaçmasıyla büyük ölçüde kırmızı bitirdi.

Son zamanlarda, Rusya ile Batı arasında devam eden ticaret anlaşmaları gerginlik oluşturuyordu. 2021’in dördüncü çeyreğine ilişkin ön GSYİH verilerinin açıklanması bekleniyor ve bu durum piyasalarda oynaklığa neden olabilir. 

Kripto piyasası son 24 saat içinde bir düşüş yaşadı. İlk 20’deki çoğu kripto para %10 ve daha fazlasında düşüş gördü. 10 kripto para biriminden beşi çift haneli kayıplar yaşadı: Cardano %15’ten fazla, Avalanche %14 Ethereum ve %12 BNB. Piyasa sermayesi tarafından altıncı en yüksek değerli kripto para olan XRP, %11 düştü.

Piyasalar sert kayıplar yaşadı

Geleneksel borsalar sert bir düşüş gördü. Özellikle de Rus borsası yüzde 30’ları bulan geri çekilme yaşadı. Düşüş kripto varlıklara da sıçradı. Altın, gümüş ve petrol gibi varlıklar dışında tüm piyasalar alt üst oldu.

Bitcoin fiyatı bugün düştü, 36.000 doların altında işlem görüyor. İlk 10 kripto paranın dışında Dogecoin (%15 düşüş), Polkadot ve Polygon da önemli değer kaybetti ve %14’ün üzerinde düştü. 

Piyasalar, Putin’in Ukrayna’ya savaş ilan ettiği haberleriyle birlikte düştü. Theta Network, Enjin coin, Harmony, Looper ve Curve DAO Token %19 düşerken VeChain ve AAVE neredeyse %17 kaybetti.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin