AAVE ve Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi: Altcoinler nereye gidiyor?
AAVE ve Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi: Altcoinler nereye gidiyor?

AAVE ve Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi: Altcoinler nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 41.000 dolar seviyesinden yukarı doğru hareket ettikten sonra, piyasa bunu takip etti ve çoğu altcoin, kral kripto parayla birlikte yükseldi. Bu haberin yazıldığı esnada AAVE ve BAT yeşil bölgede ve kısa vadede yukarı yönlü bir hareket öngörüyor.

AAVE fiyat analizi

Geçen haftadan bu yana AAVE, 105,60 dolarlık destekle, fiyatlar düşmeye başladığında bir savunma cephesi oluşturarak grafiklerde istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Son işlem seansında, Aave, satın alma baskısının fiyatları rekor seviyelere itmesiyle tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 140 doların biraz üzerinde sıçradı. Göstergeler kripto para birimi için yükseliş sinyalleri verdikçe, ralli fiyatları yukarı çekmeye devam edebilir.

MACD hattı sinyal hattının üzerine çıkarken yükseliş eğilimi göstererek yükseliş momentumunun fiyatları yeni zirvelere çekmeye devam edebileceğini doğruladı.

Awesome Osilatör’ün yeşil çubukları sıfır işaretinin üzerine çıkıyor, bu da boğaların piyasayı kontrol ettiğinin bir işareti.

Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi

Piyasa boğaları fiyat üzerinde kontrol ararken BAT, 0,265 dolar direncinin üzerine yükseldi ve yerel yüksek 0,298 doları vurdu. Momentum, fiyatları 0,29 dolardaki mevcut direncinin ötesine taşıyabilir ve 2020 Eylül’de ulaşılan seviyelere doğru taşıyabilir.

On Balance Volume da endeks bir milyarın üzerine çıkarken alıcıların fiyatları yeni zirvelere taşıdığını gösterdi.

Stokastik RSI aşırı alım bölgesinde yukarı doğru hareket ediyor. Bu potansiyel bir tersine dönüşü gösterebilirken, endeks aşağıya inmeden önce birkaç işlem seansı için üst bölgede oyalanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin