EOS ve SushiSwap (SUSHI) fiyat analizi: Altcoin cephesinde beklenenler
EOS ve SushiSwap (SUSHI) fiyat analizi: Altcoin cephesinde beklenenler

Block.One CTO’sunun istifasıyla EOS fiyatı büyük bir darbe aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Block.one’ın kurucu ortağı ve CTO’su Daniel Larimer, daha fazla sansür direnci geliştirmeye odaklanmak için 2020 Aralık ayı sonlarında şirketten istifa etti. Popüler EOS projesinin arkasındaki şirketi kuran Blockchain girişimcisi Dan Larimer, dört yıl sonra görevinden ayrıldı. İlginç bir şekilde, yerel kripto para birimi EOS, yaklaşık %25’lik bir fiyat düşüşüyle ​​hemen tepki verdi.

Block.One kurucu ortağı istifa etti

Block.one’nin baş teknoloji sorumlusu olarak görev yapan Larimer, 31 Aralık 2020 itibarıyla şirketteki görevinden istifa etti.

Herkes için yaşamı, özgürlüğü, mülkiyeti ve adaleti güvence altına almak için serbest bir pazar, gönüllü çözümler yaratma misyonuma devam edeceğim. Sırada tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, ancak sansüre daha dayanıklı teknolojiler geliştirmeye eğilimliyim.

İstifasını açıklamadan bir gün önce Larimer, “Twitter’ı boykot ettiğini” söyledi. “Sansürün kontrolden çıktığını ve artık böylesine yozlaşmış bir şirketi güçlendiremeyeceğini” söyledi.

EOS fiyatı sert düştü

Larimer, büyük olasılıkla Twitter’ın ABD Başkanı Donald Trump’ın hesabını yasaklamak için yaptığı son eylemlere atıfta bulunuyordu. Bununla birlikte, çok sayıda diğer sosyal medya platformu, Trump’ın tartışmalı son yorumlarının ardından aynı şeyi yaptı.

Bu nedenle, istifa duyurusunda “insanların kendi özgürlüklerini güvence altına almak için kullanabilecekleri araçlar yaratmaya” odaklanacağını söyledi.

Blok zinciri projesi EOSIO’nun yerel kripto para birimi olan EOS, Larimer’in istifasının ardından değer kaybetti. Token, %25’ten fazla düşüşle gün içi en düşük 2,95 dolara gerilemeden önce 4 dolar civarında işlem görüyordu.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin